19. maj 2019
Nick Allentoft mister alt, hvad han har arbejdet for de sidste otte år. Netmediet www.denoffentlige.dk er begæret konkurs af Sø- & Handelsretten.
Nick Allentoft mister alt, hvad han har arbejdet for de sidste otte år. Netmediet www.denoffentlige.dk er begæret konkurs af Sø- & Handelsretten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netmedie lukker på dramatisk vis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netmedie lukker på dramatisk vis
Opdateret 11. januar 2019 kl. 21:03
Furesø - 08. januar 2019 kl. 17:04
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Furesø kender de fleste Nick Allentoft som en hårdtarbejdende politiker, der i to omgange søgte borgmesterkandidaturet for Venstre. Men den anden side af Nick Allentoft handler om journalistik og passion for et ganske specifikt område. De sidste otte år har han banket netmediet www.denoffentlige.dk op fra bunden til et medie med 100.000 læsere og 10.000 modtagere af nyhedsbrevet.

arrow Læs også: Vild vending: Allentoft fortsætter med denoffentlige.dk

Alt det må han nu se smuldre bort. Sø- og Handelsretten har mandag truffet beslutning om at begære mediet konkurs.

Nick Allentoft erklærer sig i chok og sorg på netmediets facebookprofil. Der er tale om en personlig tragedie.

- Foreløbig er otte års arbejde og betydelige investeringer tabt. Dette er er rædselsfuld situation at stå i for mig som stifter, ejer og leder for DenOffentlige.dk. Jeg har investeret hele mit liv i at skabe DenOffentlige.dk og derfor betyder konkursen, at jeg selv mister alt. Samtidig bliver læsere, brugere, kunder, kolleger og samarbejdspartnere, som har haft glæde af og tillid til DenOffentlige.dk, naturligvis også skuffede. Det gør mig umådeligt ked af det, skriver Nick Allentoft via facebook.

Ifølge Nick Allentoft er han blevet ramt af en systemfejl i det danske retsvæsen.

- Rettens afgørelse sker på foranledning af en tidligere samarbejdspartner, som blev bortvist fra DenOffentlige.dk i august 2018 efter at have misbrugt tillid og stilling. Efter bortvisningen modtog DenOffentlige.dk et krav på kompensation uden aftale, som blev sendt til Sø- og Handelsretten med en konkursbegæring. Normalt kan en virksomhed kun begæres konkurs, hvis et krav er ubestrideligt og virksomheden er insolvent. Kravet blev både bestridt, misbruget af den betroede stilling dokumenteret, virksomheden var solvent med et positivt resultat i 2018 og med et endnu bedre 2019 i udsigt, skriver Nick Allentoft på sin facebookprofil.

Ifølge Nick Allentoft er den tidligere medarbejder politianmeldt i forløbet, men selv hvis anklagemyndigheden sigter den tidligere medarbejder vil det ikke få indflydelse på konkursbegæringen.

Tilbage står, at www.denoffentlige.dk ikke udkommer længere. En kurator overtager ansvaret for siden.

arrow Netmediet denoffentlige.dk er begæret konkurs og lukker
07. januar 2019 kl. 20:29 Opdateret: kl. 20:30

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede