16. december 2017
Neslihan Diksan.
Neslihan Diksan.
Foto: Marie Louise Munkegaard/Photographer Marie Louise Munkeg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Neslihan Diksan laver egen liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Neslihan Diksan laver egen liste
Furesø - 03. oktober 2017 kl. 14:08
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stemmesedlen til kommunalvalget bliver tilføjet endnu et bogstav. Neslihan Diksan stiller nemlig op på sin egen liste, De Frie Demokrater og har ønsket bogstavet N.

Indtil for fem uger siden var Neslihan Diksan socialdemokrat, men det ændrede en artikel i netmediet Zetland.dk på. Her blev Neslihan Diksan og en række andre dansk-tyrkiske byrådsmedlemmer hængt ud som støtter af den tyrkiske regeringsleder Recip Tayip Erdogan. Det fik partiforeningen i Furesø til at stille Neslihan Diksan en række ultimatummer. Men Neslihan Diksan nægtede at rette ind og undskylde for sine holdninger og meldte sig ud af Socialdemokratiet.

- I demokratiet skal der være plads til meningsfrihed - naturligvis inden for lovgivningens rammer. Jeg fastholder mine grundprincipper, som har været bærende for min udmeldelse. Med mine sociale og demokratiske værdier vil jeg arbejde videre for Furesøborgerne - nu som en fri demokrat, siger Neslihan Diksan og fortsætter:

- Frihedsfølelsen fik en særlig betydning, da jeg blev løsgænger efter et massivt pres i ugen op til min udmeldelse. Dette har mundet ud i den konsekvens, at jeg vil kæmpe for enhver borgers rettigheder med samme iver, som jeg har forsvaret mine egne demokratiske værdier. Ingen demokrat bør spises af med et etablissement, hvor det viser sig, at der ikke er plads til alle.

Neslihan Diksan føler sig kaldet til at stille op på grund af den enorme opbakning i kølvandet på hendes farvel til Socialdemokratiet.

- Jeg har valgt at genopstille til kommunalvalget den 21. november på egen liste. Jeg har truffet denne beslutning af respekt for de vælgere, der har vist tillid til mit loyale arbejde igennem de sidste 12 år i Furesø Byråd. Jeg er dybt taknemmelig for og ydmyg over den opbakning, jeg har fået siden min udmeldelse af Socialdemokratiet efter partiets urimelige krav til mig, siger Neslihan Diksan.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk