14. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedværdigende sprogbrug af kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedværdigende sprogbrug af kommunen
Furesø - 12. oktober 2017 kl. 10:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Carsten Svensson
Spidskandidat for DF

Paltholmterrasserne 7D, Farum

Det klingede uendeligt hult, da borgmester Ole Bondo Christensen for nyligt udtalte at han bliver vred når kommunen bruger et grimt sprog overfor borgerne. Borgmesteren har siddet på den absolutte magt i 8 år og i hele den periode er sprogbruget blevet til stadighed mere fjendsk, ubehageligt og krænkende.

Den slags kommer ovenfra og ned , hr borgmester!

Forleden beskrev kommunen i deres nyhedsbrev , de ældre generationer som : "forsørgerbyrden" ... DET er simpelthen så svinagtigt arrogant. Det viser tydeligt forvaltningernes sande syn på de 'skrækkeligt belastende' seniorer i kommunen. Det er såå uartigt!

Det er menneskefjendsk klerikalt modbydeligt. HVER gang kommunen uddeler svinere til enkeltpersoner eller grupper af borgere, så bliver det pakket ind i en ordentlig omgang Djøf'skt forklaringsbavl hentet i den laveste fællesnævnerskuffe af kaudervælsk.

Konstant sender kommunen breve ud - specielt på socialområdet - som ressourcesvage borgere, ikke har en jordisk chance for at forstå. Tit fulgt af det som modtageren opfatter som trusler - men forvaltningerne kalder oplysninger....

Værre endnu - også på socialområdet , så sender kommunen opkrævninger ud som er helt i skoven. Trods talrige undskyldninger og forklaringer , samtaler med sagsbehandlere,kommunalchef og centerchefer, så kan en borger stritte imod i 4 år, uden at nogen ændrer ordlyden. En opkrævning med ordlyden "uretmæssig hjælp" , fik en borger til at pure nægte at betale eller afdrage på en eengangsydelse til huslejehjælp i forbindelse med sygdom og konkurs.

Fra dansk synonymordbog : Uretmæssig ~ Forbudt, Illegal, Illegitim , Kriminel , Lovstridig, Retsstridig , Strafbar , Ulovlig.

Det er da ikke undeligt at nægte, at acceptere en kommune udnævner én til at være kriminel?! Specielt når man har fået en korrekt lovlig eengangsydelse.

Og i stedet for at ændre ordlyd - hvad gør kommunen så?? Jo sender regningen på "uretmæssig hjælp" til inddrivelse hos Skat. Så HAR man jo 'dømt' borgeren som kriminel. Det er simpelthen så lavt.

I mit politiske virke , så får vi den her type af henvendelser fra borgere hele tiden. Det er for ringe Hr Borgmester. Det er vist på tide med et systemskifte på rådhuset.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk