14. april 2021
Espebos fælleshus bliver midlertidigt testcenter. Det er åbent for alle, der ønsker en test. Man får svar 15-20 minutter efter podningen. Foto: Mikkel Kjølby
Espebos fælleshus bliver midlertidigt testcenter. Det er åbent for alle, der ønsker en test. Man får svar 15-20 minutter efter podningen. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Midlertidigt testcenter i Espebos fælleshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midlertidigt testcenter i Espebos fælleshus
Furesø - 01. marts 2021 kl. 19:50
Af Mikkel Kjølby

Sidste uges markante stigning i Furesø Kommunes smittetal handler for en stor del om et lokalt smitteudbrud i Boligselskab Espebo på Ryetvej i Værløse.

Værløse Almennyttige Boligselskab satte på otte timer en omfattende plan i værk. Der blev sat informationssedler op på flere sprog, afspritning af håndflader i opgangene samt en afspærring af legepladserne.

Nu kommer næste skridt. VAB og Furesø Kommune opretter et midlertidigt testcenter i Espebos fælleshus. Første åbingsdag er onsdag fra 12 til 20. Men testcenteret bliver så længe som nødvendigt.

- Vi vil gerne benytte chancen til at rose kommunen for det gode samarbejde I forbindelse med de lokale udbrud i Espebo. Vi ser frem til, at der på onsdag bliver oprettet midlertidig testcenter i fælleshuset på Ryetvej, siger Niels Teinhart, formand for VAB.

Han har en klar opfordring.
- Det er rigtig vigtigt, at vi får testet så mange som muligt, så ingen går rundt og er smittet uden at vide det, lyder det fra Niels Teinhart.

Der er også hjælp at hente, hvis man er smittet med Covid-19 og vil i isolation. Furesø Kommune stiller en midlertidig isolationsbolig til rådighed.

- Hvis du er testet positiv, skal du isolere dig, så du ikke smitter andre. Har du svært ved at isolere dig derhjemme, kan Furesø Kommune hjælpe med en midlertidig isolationsbolig, forklarer Niels Teinhart.

Læs mere www.furesoe.dk/corona eller ring til kommunen på 7235 5601 alle ugens dage kl. 8 - 22.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?