16. oktober 2019
Liberal Alliances Ole Holleufer skal stå i spidsen for arbejdet i Støjgruppen.
Liberal Alliances Ole Holleufer skal stå i spidsen for arbejdet i Støjgruppen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medlemmerne af støjgruppen er udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemmerne af støjgruppen er udpeget
Furesø - 10. juni 2018 kl. 18:17
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den hastigt stigende støj fra Hillerød Motorvejen kom i efteråret ind fra sidelinjen og blev et af kommunalvalgets vigtigste emner.

I konstitueringsaftalen blev det derfor indføjet, at et nyt underudvalg skal kortlægge støjen og komme med input til mulige løsninger.

Ole Holleufer fra Liberal Alliance fik i opdrag, at lede gruppens arbejde.

Nu har Furesø Kommune resten udpeget resten af udvalget. Det bliver byrådsmedlemmer Lene Bang (S), Niels Bjerre Degn (S), Egil Hulgaard (K) og Lars Carpens (V).

Herudover har der været en stor interesse fra borgere i at deltage i udvalget. Følgende fik plads i udvalget: Henrik Lynghus, Rikke Hartmann Pedersen, Stein Lokstad, Mads Emil Kragh og Gitte Olesen. Desuden har Furesø By og Land udpeget Søren Rasmussen og Miljøforeningen udpeget Christel Hansen til udvalget.

- Det vil sige at borgerne i udvalget repræsenterer både støjplagede omkring Hillerødmotorvejen - både nord-, syd og øst for motorvejen - samt lokale støjgrupper, der er genert af støj fra andre kilder end Hillerødmotorvejen, fortæller Ole Holleufer og fortsætter:

- Jeg ser meget frem til, at vi kommer igang med arbejdet i udvalget. Der var en helt særlig opmærksomhed omkring støj i valgkampen, hvor Furesøborgere lagde stor vægt på, hvor genererede støj er flere steder i kommunen. Derfor er det helt særligt at stå i spidsen for et udvalg, hvor borgerne bliver inddraget til fulde og i stort omfang vil fungere som udvalgets eksperter.

Udvalget skal i første omgang kortlægge støjproblemerne.

- Vi skal starte med at kigge på støjens omfang, og herefter på handlemuligheder og potentialer. Der er ting, vi selv vil kunne gøre indenfor kommunens rammer, mens andre forhold bliver addresseret i forhold til Christiansborg, forklarer Ole Holleufer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede