20. september 2020
Foto: Kenn THomsen
Foto: Kenn THomsen
Foto: Kenn Thomsen / Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maskerede mænd anholdt efter vild biljagt: Politibil påkørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskerede mænd anholdt efter vild biljagt: Politibil påkørt
Opdateret 18. august 2019 kl. 12:31
Furesø - 18. august 2019 kl. 09:30
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre unge mænd på 16, 18 og 19 år blev natten til søndag anholdt efter en længere og voldsom biljagt gennem tre politikredse, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi, Ole Hestbæk, til Frederiksborg Amts Avis.

Politiet modtog klokken 23.45 en anmeldelse om, at i alt fire maskerede mænd befandt sig i en bil på en adresse i Farum.

- Vi kører dertil, og imens fortæller anmelderen, at mændene nu har forladt bilen og går rundt i området. Da vi kommer frem, undersøger vi og sikrer den tomme bil, som viser sig at være stjålet, siger Ole Hestbæk og tilføjer:

- Lidt over midnat får vi en melding fra en hundepatrulje, som har eftersat en anden bil med fire personer i. De kører ud af vores kreds, ind i Vestegnens politikreds og videre ind i Københavns Politis kreds, hvor bilen standser på Havevej, og de fire mænd stikker af til fods. Undervejs påkører bilen desuden patruljevognen to gange.

- Vi fanger de tre af mændene, og på en af dem finder vi også nøglen til bilen, vi fandt i Farum. De bliver blandt andet sigtet for at forvolde fare for andres liv og førlighed, for brugstyveri og kørsel uden førerret. Deres sager bliver behandlet i løbet af formiddagen, og det forventes, at de to bliver løsladt, mens føreren bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen, siger vagtchefen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?