19. september 2019
Cykelforretningen Velo Pave hører til ved Akacietorvet. Men er blot en af flere butikker med kant.
Cykelforretningen Velo Pave hører til ved Akacietorvet. Men er blot en af flere butikker med kant.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marked skaber liv i Farum Landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marked skaber liv i Farum Landsby
Furesø - 09. maj 2019 kl. 11:24
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Farum Landsby lever, og dette forår arrangerer butikkerne omkring Akacietorvet et marked hver måned. I maj er det lørdag den 11. maj fra kl. 10-14.

En række passionerede borgere vil sammen med ejerne af butikkerne skabe en ny markedstradition. Første marked var i påsken, og gaden var fyldt med glade borgere og butikkerne havde masser af tilbud.

- Vi ønsker os en levende landsby fyldt med glade mennesker på gaden og i butikkerne, fortæller Carsten Just Petersen, der driver VELO PAVE.

Det er anderledes butikker med kant, der er i Farum Landsby ved Akacietorvet i Farum. Det er ofte produkter, der ikke forhandles andre steder. Netop den profil forsøger at dyrke ved at invitere passionerede borgere til at tilbyde deres produkter fra egen stand. Borgere med en passion kan købe en stand for 200 kr. ved henvendelse til KNAP design.

Lørdag den 11. maj byder på live musik med Rainy James Trio, som spiller original blues med en udadvendt sound. Musikken er foran Vores Marked, som også laver ølsmagning og vinudsalg. KNAP design laver gratis styling. Flügger farver laver event med kunstmalere foran butikken og gode tilbud til alle, der elsker at male. Optiker Pernille Drage har alle de nyeste solbriller.

- Vi havde stor succes til sidste markedsdag, folk var glade og det var en stor oplevelse, som vi nu gentager, siger optiker Pernille Drage.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede