9. maj 2021
Direktør Kim Kyhl Andersen. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Direktør Kim Kyhl Andersen. PR-foto
Foto: Hannah Paludan Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mæglere: Kontormangel i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mæglere: Kontormangel i Farum

Små- og mellemstore erhvervslokaler er i efterspørgsel

Furesø - 12. april 2021 kl. 05:32

Coronakrisen til trods er der fart på i Nordsjælland. Det mærker websitet ejendomstorvet.dk, står der i en pressemeddelelse.

Hvor det i de tre første kvartaler gik nedad, og flere og flere kontorlokaler stod tomme, kom der gang i hjulene i sidste kvartal af 2020, fortæller blandt andre Kim Kyhl Andersen, der er direktør i Andersen Erhverv, i pressemeddelelsen. Efterspørgslen sker i

"Der er meget stor efterspørgsel på mindre og mellemstore lokaler, mens det tager længere tid at udleje større lokaler. Vi mærker særlig interesse for Allerød, Birkerød og ikke mindst Farum, hvor virksomhederne har fart på. Den lokale økonomi i Nordsjælland nyder godt af, at her er meget byggeri i gang - fx supersygehuset syd for Hillerød, det store Frederiksbro-boligprojekt i centrum og erhvervsbyggeri flere steder," siger Kim Kyhl Andersen, der er administrerende partner i Andersen Erhverv i Holte.

Hos mægler Johnny Hallas i Hillerød fremhæves også Farum og andre byer i Nordsjælland.

"Da landet blev lukket ned 11. marts sidste år, døde vores telefoner næsten. De begyndte at ringe igen i løbet af 2. kvartal, hvad angår investeringsejendomme, mens udlejningsmarkedet først for alvor kom i omdrejninger igen i 4. kvartal. Nu er aktivitetsniveauet stigende og geografisk bredt funderet, dog med særlig stor interesse for lokaler i Birkerød, Farum, Helsingør, Hillerød og Hørsholm," siger Johnny Hallas.

Nordsjælland har lige knap 1,1 mio. kontor-kvadratmeter eller fem procent af landets samlede kontorareal.

jbt

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?