14. juni 2021
Her er Måløv Hareskov Pigefodbold i deres nye spillerdragter. Pressefoto
Her er Måløv Hareskov Pigefodbold i deres nye spillerdragter. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Måløv Hareskov Pigefodbold i ny spillerdragt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Måløv Hareskov Pigefodbold i ny spillerdragt

Legat og sponsor har sørget for nye dragter til omkring 35 fodboldpiger

Furesø - 18. november 2020 kl. 07:21

Så er der nye spillerdragter. Det er Måløv Hareskov Pigefodbold, der har modtaget dragterne, som er doneret af Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat.

"Til træningen 29. oktober dukkede der pludseligt et kamerahold, en kendt studievært og en stor sportstaske. Studieværten var Heidi Frederikke Sigdal, der er en del af juryen i Gjensidige Kvindeliga Drømmelegatet, og i tasken lå spillesættet, som pigerne fik udleveret under stor jubel. Det nye sæt kom straks i brug til det officielle holdfoto, og begejstringen lyser ud af billedet. Måløv Hareskov Pigefodbold er ikke længere en flok sammenbragte børn, men en fodboldklub med en stærk identitet," skriver Måløv Hareskov Pigefodbold i en pressemeddelelse.

Måløv Hareskov Pigefodbold er nemlig skabt ud af to klubber.

"Pigefodboldens største udfordring er det store frafald i teenageårene. De ambitiøse tager til licensklubberne. Fester, skole og nye interesser tager sin andel og pludselig er der ikke et attraktivt tilbud tilbage til resten og hele årgange falder på gulvet. Det var situationen i Måløv Boldklub. Heldigvis trådte naboklubben Hareskov IF til, og sammen har vi startet klubsamarbejdet, Måløv Hareskov Pigefodbold, omkring U14 årgangen. Nu er der knap 35 piger, hvor de bedste spiller i Liga 1, og alle kan være med på 8-mands holdet i rk. 2," skriver klubben.

Udover Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat har også Måløv Kebab støttet med 5.000 kroner.

Jk

Hvor langt tror du Danmark når ved EM