14. oktober 2019
Mikkelsen Electronics producerer blandt andet elektrobnik til forsvaret. I den anledning var forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen på besøg sidste år. Foto: Allan Nørregaard
Mikkelsen Electronics producerer blandt andet elektrobnik til forsvaret. I den anledning var forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen på besøg sidste år. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma i kraftig vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma i kraftig vækst
Furesø - 11. juni 2019 kl. 09:31
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det netop udsendte regnskab fra Mikkelsen Electronics A/S viser et selskab i kraftig vækst. Således vækster selskabet med 27% på toplinien i 2018. Resultatet er helt i tråd med den langsigtede plan.

2018 blev året, hvor resultatet af Mikkelsens langsigtede planer begyndte at manifestere sig. Planen blev udfærdiget i 2017 efter nogle magre år og tiltagene i planen har i den grad givet pote. Bundlinien ikke blot 4-doblet, men Mikkelsen vækster også med 27% på toplinien. Selskabet kan også notere en medarbejdertilvækst på 20% i 2018 og beskæftiger nu 120 medarbejdere fordelt på de 2 lokationer - Farum og Nis, Serbien. Fra planen blev søsat i 2017 og indtil nu, har selskabet oplevet en medarbejdertilvækst på knap 40%.

Effektivisering har været en stor del af den langsigtede plan med store investeringer i IT samt i produktionsapparatet. Fokus har netop været at optimere workflows ud fra devisen "Work smarter, not harder" og derfor skal væksten ses i direkte sammenhæng med investeringerne.

- Vi har ønsket at etablere en mere stabil platform, der går udenom konjunkturerne, siger Kim Christiansen, CEO i Mikkelsen Electronics A/S

- Derfor er vi nu både orienteret mod det civile segment såvel som forsvarsindustrien. Men vi har også fokus på kontinuerligt at blive mere effektive. Derfor har vi skruet op for investeringerne i IT og automatisering. Det giver ikke blot en bedre udnyttelse af vores produktionsapparat men også en langt bedre mulighed for at imødekomme vores kunders krav - og det er jo dem, vi er sat i verden for.

2018 var også året, hvor en helt ny produktionsbygning blev taget i brug. Indenfor 3 måneder blev bygningen erhvervet, ombygget og gjort fuldt fungerende med medarbejdere, der var specielt trænet til at arbejde på en helt ny produktionslinie. Endvidere blev der mandet op i Jylland med et kontor med en Sales Manager.

- Vores forventninger for 2019 er særdeles positive. Vi har etableret kontor i Sverige og har fokus på også at udvide vores salg til Balkan-landene via vores serbiske datterselskab. Endvidere lægger vi an til at blive ISO14001-certificerede samt en AQAP2110. AQAP'en forventer vi allerede at have certificering på i slutningen af 2019, slutter Kim Christiansen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede