24. august 2019
De fire gutter bag Boneyard Beer skal finde et nyt navn til firmaet. Boneyard Beer i USA er ældre end Boneyard Beer i Farum.
De fire gutter bag Boneyard Beer skal finde et nyt navn til firmaet. Boneyard Beer i USA er ældre end Boneyard Beer i Farum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt bryggeri skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt bryggeri skifter navn
Furesø - 15. april 2019 kl. 09:16
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 10 år siden bryggede Martin Larsen og Sune Saabye det første bryg. Det skete i Martins bryggers klods op af ned af Farum Kirkegård. Hvad var så mere naturligt, end at kalde bryggeriet for Boneyard Beer? Nej, vel!

Et årti senere er bryggeriet vokset og deres bryg kan købes i flere forskellige butikker i lokalområdet. Det giver anledning til forvirring. For ovre i USA findes der også et bryggeri med navnet Boneyaard Beer, og med jævne mellemrum kommer de til ølmesser i Danmark.

- Vi registrerede først firmanavnet for et år siden, og det andet bryggeri har været på banen i lang tid, så efter en fin dialog har vi accepteret deres ønske om, at vi finder et andet navn, fortæller Sune Saabye.

Boneyard Beer hører i dag til på Bygmarken i Farums erhvervskvarter. Her brygger de hos Bies Bryglab. 400 liter bliver det til i hvert bryg.

- Vi vil gerne være større over tid, så derfor er det egentlig fint, at vi skal finde et nyt navn til bryggeriet, siger Sune Saabye.

I den anledning har Boneyard Beer udskrevet en navnekonkurrence via deres facebookside.

- Der er frit slag, men det kunne være sjovt at finde et navn som er lokalt forankret i Farum, forklarer Sune Saabye, som lukker for forslag om 14 dage.

Bryggeriets næste store event finder sted den 23. maj i bryggeriet, hvor bandet Cosmorose kommer og giver koncert. I den anledning har bryggeriet gang i et dobbeltbryg, for der skal være nok øl denne aften. Det drejer sig om en kobberale og en IPA.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede