15. april 2021
Louise Neel Høyer i Hareskovby har været med til at skrive bogen 'Life Lessons In Success'. Pressefoto
Louise Neel Høyer i Hareskovby har været med til at skrive bogen 'Life Lessons In Success'. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal forfatter: Ny bog om modgang og bedre trivsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal forfatter: Ny bog om modgang og bedre trivsel

Lokal forfatter og 35 andre har skrevet en fælles bog

Furesø - 03. april 2021 kl. 05:50

Den lokale Louise Neel Høyer i Hareskovby er klar med sin første bog.

Bogen hedder 'Life Lessons In Success', og Louise Neel Høyer har skrevet bogen sammen med 35 andre fra hele verden. Det er mennesker, der som hende selv har taget en etårig uddannelse hos Jack Canfield i USA tilbage i 2019. Jack Canfield har skrevet flere bøger og er en af eksperterne, der optræder i filmen "The Secret".

Bogen 'Life Lessons In Success' fortæller om store udfordringer i livet, og hvordan man blive mere robuste og trives bedre til trods for den modgang, man møder?

Forfatterne til bogen deler deres personlige historier om, hvordan de har stået ansigt til ansigt med forhindringer, tab, nederlag, kriser og store muligheder og insisteret på at vende disse til noget, de kunne lære af, vokse med og bruge til at skabe et bedre liv. Det er læringer og livsprincipper, som kan bruges igen og igen.

"De personlige historier viser, at vi som mennesker ikke står alene, og at der er håb og mulighed for at skabe et mere succesfuld liv for eksempel en mere spændende karriere, dybere relationer til dem, man elsker, et særligt fristed eller bolig, bedre muligheder for ens børn og børnebørn eller noget helt femte," skriver Louise Neel Høyer i en pressemeddelelse.

Kendte ikke hinanden

Forfatterne kendte ikke hinanden, da de mødtes tilbage i april 2019, hvor uddannelsen startede. De kom fra forskellige baggrunde og fra mange forskellige lande. Ved at dele deres personlige historier, lærte de meget om sig selv og hinanden og de oplevede, hvordan personlige historier og story-telling kan transformere liv. Med bogen ønsker de at dele denne oplevelse med verden.

Du kan læse mere om bogen og købe bogen på Amazon.

Jk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?