27. september 2021
Furesø Bordtennisklub tilbyder bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ?BAT 60+? og holder åbent hus torsdag 16. september. Pressefoto
Furesø Bordtennisklub tilbyder bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ?BAT 60+? og holder åbent hus torsdag 16. september. Pressefoto
Foto: Bo Nymann/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal bordtennisklub inviterer seniorerne til åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal bordtennisklub inviterer seniorerne til åbent hus
Furesø - 13. september 2021 kl. 13:18

aktiviteter Furesø Bordtennisklub tilbuder nu bordtennis til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten.

Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+'ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

Styrker balancen
Vil man prøve at spille bordtennis og være en del af det nye seniorhold i Furesø Bordtennisklub, er der åbent hus på Stavnsholtvej 41 i Farum torsdag 16. september kl. 10-12. Man kan låne bord, bat og bold i klubben, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Bordtennis sætter ikke kun konditionen på prøve, men påvirker og styrker også reaktionsevne, balance og muskler gennem træning.

Det er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter, skriver DGI Bordtennis i en pressemeddelelse. Næsten 4.000 flere 60+ bordtennisspillere er kommet til sporten siden 2016.

jesl

Stemmer du til kommunalvalget i år?