24. maj 2019
Tine Baade Ringgaard er med i kapløbet om 75.000 kroner.
Tine Baade Ringgaard er med i kapløbet om 75.000 kroner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løbeformand indstillet til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løbeformand indstillet til pris
Furesø - 08. november 2018 kl. 12:22
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Furesø Løbeklub har i den grad vokseværk. Og det skyldes primært en kæmpe indsats af klubbens formand Tine Baade Ringgaard. Det har fået en kreds af klubbens medlemmer til at indstille formanden til en stor pris.

- På grund af sin utrættelige energi, initiativrigdom og sit store engagement er formand for Furesø Løbeklub, Tine Baade Ringgaard, blevet indstillet til at modtage prisen som Årets Energibundt 2018, lyder det fra Marianne Bolvig, træner i Furesø Løbeklub.

Prisen Årets Energibundt går til en frivillig træner, holdleder, stævnearrangør eller noget helt andet, der med sin særlige indsats har gjort en forskel for foreningslivet og bidraget til sammenholdet i klubben.

- Tine er et helt usædvanligt menneske: En dybt engageret og hårdtarbejdende formand, en utrættelig træner, der løber med sine hold 4-5 gange om ugen, og en dygtig styrketræner, der sørger for, vi alle får sved på panden til styrketræning efter løbeturen. Men mest af alt, så er hun den, der holder sammen på klubben. Hun står på podiet og byder velkommen til alle løbe- og gåhold tre gange om ugen. Hun kender alle medlemmernes navne, hun kysser og krammer, griner og opmuntrer os alle. Furesø Løbeklub ville ikke være det samme uden Tine, fortæller Marianne Bolvig.

Med indstillingen er Tine Baade Ringgaard med i i kapløbet om de 75.000 kr., som vinderen af prisen kan se frem til, og som offentliggøres ved DR's SPORT 2018 den 5. januar 2019. Desuden modtager både 2. og 3. pladsen en præmie på 10.000 kr. hver. - Vi krydser fingre for, at Tine bliver udtaget som én af de tre endelige nominerede og takker mange gange for Tines store arbejde i klubben, lyder det fra Marianne Bolvig.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede