28. november 2020
Så er der atter Legestue på Stien.
Så er der atter Legestue på Stien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legestuen på Stien åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legestuen på Stien åbner igen
Furesø - 19. oktober 2020 kl. 12:04

FARUM: Legestuen på Stien åbnede i april 2019 og har haft stor tilslutning helt indtil den måtte lukke i marts 2020 på grund af corona-forholdene.

Men nu åbner Legestuen igen, og det sker onsdag den 21. oktober.

Farum Sogn har i samarbejde med Furesø sundhedspleje tilpasset legestuens aktiviteter til de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Derfor vil der nu være tilmelding til legestuen og den vil foregå i to mindre hold kl. 10.00 og 11.30.

Når legestuen åbner dørene, indbydes alle familier til at vælge deres egen måtte med rytmik-rekvisitter og legetøj som de kan beholde hele tiden, mens de er i Legestuen. Vi kommer til at lave rytmik og danse som vi plejer - og lege "Bjørnen sover", synge vindsang og trommesang og en masse andet - det bliver bare med afstand.

Som noget nyt vil der også være et lille dukkespil - og her kan børnenes egne dukker og bamser også spille med. Så husk at tage jeres egen dukke/bamse med (og måske et lille dukketæppe og en spiseske hvis nu den blev træt eller sulten...!).

Man kan tilmelde sig ét af de to hold kl. 10.00 eller kl. 11.30 i Legestuens lukkede Facebookgruppe, "Legestuen på Stien". Man kan nemt blive medlem af gruppen ved at klikke på linket i gruppen og anmode om at blive medlem. Alle medlemmer får nyheder om legestuens aktiviteter og tilbud.

Hvis man ikke har Facebook, kan man også tilmelde sig et hold ved at kontakte legestuens koordinator, Doris Pihl Linkenkær, på mobil 4172 8453 eller på mail: dpl@farumsogn.dk.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?