25. oktober 2021
25. september kan man blive helt skarp på kunsten at slå med le ved et kursus på græsarealerne ved Nørreskov Park i Værløse. Pressefoto
25. september kan man blive helt skarp på kunsten at slå med le ved et kursus på græsarealerne ved Nørreskov Park i Værløse. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær at slå med le af en professionel i Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær at slå med le af en professionel i Værløse
Furesø - 21. september 2021 kl. 11:58

I Furesø Kommune har mange borgere fokus på vilde haver, og her er leen et godt redskab til at passe haven og til at give en hånd med i flere af de frivillige biodiversitetsprojekter, der er kommet til i Furesø Kommune. Og den kunst kan man lære ordentligt lørdag 25. september.

Sommerfugle-ambassadør Karin Therkelsen har taget initiativ til et biodiversitetsprojekt i Værløse, som kræver oplæring i at arbejde med le.

Kurset er aftalt med lemand Ole Hundested, og ligegyldigt om man er nybegynder eller har slået med le før, er det vigtigt og inspirerende at blive instrueret af en professionel lemand, skriver Danmarks Naturfredningsforening i en pressemeddelelse.

Le-kurset den 25. september er på fire timer - kl. 10-14 - på græsarealerne ved Nørreskov Park i Værløse.

Den lokale DN-afdeling betaler hovedparten og dermed er der kun en egenbetaling på 100 kr. pr deltager. Man skal ikke medbringe egen le, da instruktøren udlåner til alle.

Tilmelding til Karin Therkelsen på mail: kktherkelsen@hotmail.com. jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?