19. oktober 2021
Klar til en ny retning i Furesø Kommune: Liberal Alliances hold til kommunalvalget i november.
Klar til en ny retning i Furesø Kommune: Liberal Alliances hold til kommunalvalget i november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LA: Klar til at sætte en ny retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LA: Klar til at sætte en ny retning
Furesø - 21. april 2017 kl. 06:03
Af Jimmy Rømer

Liberal Alliance er klar til at sætte en ny retning for Furesø.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi stiller med et bredt hold både i forhold til kompetencer, erfaringer og geografi i Furesø, og vi glæder os til at komme i gang med valgkampen og synliggøre, hvad Liberal Alliance i Furesø står for, udtaler Arne Rask, formand for LA Furesø.

I spidsen for kandidaterne er byrådsmedlem Ole F. Holleufer, der blev valgt til byrådet i 2009 og igen i 2013 og dermed har en stor erfaring fra byrådsarbejdet, særligt fra børne- og skoleområdet samt plan-, beskæftigelses- og integrationsområdet.

- Jeg synes, vi stiller med et stærkt og kompetent hold, der dækker Furesø Kommune på en god måde og viser bredden i Liberal Alliance i Furesø, udtrykker Arne Rask og uddyber:

- Vi ser frem til at præsentere vores synspunkter i god dialog med vælgerne i Furesø og indgå som en stærk spiller på den borgerlige fløj. Vi vil være med til at skabe et borgerligt flertal i Furesø Kommune ved kommunalvalget i november måned.

- I LA er vi tilhængere af større frihed til den enkelte borger, færre regler og restriktioner, mindre involvering fra kommunen og større frihed til ledere og medarbejdere i vores mange institutioner. Vi har en målsætning om at løse opgaverne inden for de givne økonomiske rammer, og det vil sige ingen stigning af kommuneskatten - og skulle der blive penge til overs, så har de det bedst i borgernes lommer, siger Ole F. Holleufer, der også vil arbejde for at gøre Furesø mere tryg.

Holdet består i øvrigt af: Dinah Lilly Jungersen, 42, Farum, lærer, Inge Storm, Stavnsholt, direktør og cand.merc., Erik Moesby Nordstrøm, 65, Farum, international banker. Mads Okkels Madsen, 42, Værløse, direktør, Søren Bronee Bronér, 45, Farum, brand manager, Sofia Katrine Rosenvinge, 17, Stavnsholt, studerende, Mogens B. Andersen, 72, Værløse, pensionist, Arne Rask, 65, Værløse, chefkonsulent og Klaus Preisler, Jonstrup, iværksætter.

Liberal Alliances hold i Furesø er tilsammen forældre til 19 børn og har 11 børnebørn.

Rejser du til udlandet i år?