23. januar 2021
BAKAOS
gallery icon

Se billedserie

BAKAOS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstrunden kommer til Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstrunden kommer til Værløse
Furesø - 04. juni 2019 kl. 18:09
Af Redaktionen

For første gang kan den prestigefyldte 'Kunstrunden Nordsjælland' opleves helt fra den nordligste del af sjælland og ned til Værløse. Før i tiden var det kun kunstnere fra Hillerød og nordpå der kunne blive taget i betragtning til at deltage i den poplære kunstrunde. Men nu er der blevet åbnet op så kunstnere fra hele Nordsjælland kan ansøge om at blive optaget i foreningen - og derfor også kunstnere fra Furesø Kommune.

I Furesø Kommune er to kunstnere blevet optaget. Den ene kunstmaler Birthe Villauma Wiberg fra Værløse, og den anden er BAKAOS, med fødenavnet Barbara Kaad Ostenfeld.

Kunstrunden Nordsjælland består af Åbne Døre i Pinsen, hvor alle interesserede kan besøge de 90 kunstneres ateliers, værksteder eller hjem, samt en stor fælles udstilling på Marienlyst Slot i Helsingør, hvor hver kunstner repræsenteret med et værk, der skal give en lille smagsprøve på den enkelte kunstners arbejde og derved en fornemmelse af hvad hver kunstner står for. Udstillingen åbnes med en fernisering på slottet, torsdag den 6. juni, kl. 16:00-19:00.

De åbne døre i Pinsen løber fra den 8.-10. juni, kl. 11:00-17:00, og du kan planlægge din egen kunstrute på www.kunstrunden.dk eller hente et katalog i Galaksen, Farum Kulturhus eller hjemme hos BAKAOS, Ny Vestergårdsvej 8, Værløse.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?