14. december 2017
Ulrick Moos modtog kulturprisen af Helle Katrine Møller (R), formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget. Foto: Furesø Kommune.
gallery icon

Se billedserie

Ulrick Moos modtog kulturprisen af Helle Katrine Møller (R), formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget. Foto: Furesø Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturpris til medstifter af Udeskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturpris til medstifter af Udeskolen
Furesø - 09. oktober 2017 kl. 13:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ulrick Moos, der er medstifter af Udeskolen på Naturstøttepunktet Hjortøgaard, Flyvestation Værløse, er modtager af Furesø Kommunes Kulturpris 2017.

Prisen blev overrakt lørdag af formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, Helle Katrine Møller (R), og udover æren følger 10.000 kroner.

Kulturprisen går til en ildsjæl, en person, forening eller gruppe, der har gjort en markant indsats på kulturområdet i Furesø. 11 kandidater blev indstillet af borgere og foreninger i kommunen. To af kandidaterne var grupper, så i alt var 17 personer nomineret.

Ulrick Moos får prisen for at have været initiativtager til et »meningsfuldt undervisningstilbud for alle kommunens børn gennem Udeskolen på Naturstøttepunktet Hjortøgaard - også for kommunens flygtninge og for børn og unge, der ikke nødvendigvis har et stort kendskab til naturen«, skriver kommunen, der derudover slår fast, at han formidler viden, oplevelser, læring og begejstring for naturen som en vigtig kilde til forståelse af os selv, historien og verden.

Det fremhæves, at Ulrick Moos har bidraget til at promovere og gøre Flyvestation Værløse til et stort aktiv for Furesø Kommune, som borgerne er stolte af, og at han har fået Furesø Kommune på landkortet gennem sine aktiviteter, ikke bare på Hjortøgaard og Flyvestationen, men også igennem Egnsteatret Undergrunden, Skovhuset og andre kulturelle aktører.

Resultatet af Ulrick Moos' samlede indsats har bl.a. været etableringen af et unikt Naturstøttepunkt på Flyvestationen, der i høj grad bidrager til at løfte Furesø Kommunes vision om at styrke fællesskabet og involvere borgerne.

Alle 17 indstillede blev hædret ved prisoverrækkelsen, der blev afviklet i forbindelse med indvielsen af det nye rådhus »Sløjfen« på Stiager 2 og Kulturelt Samråds årlige Forenings- og Kulturfestival.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk