6. december 2020
Rejsen rundt i verden begynder med en tur i sporvogn.
gallery icon

Se billedserie

Rejsen rundt i verden begynder med en tur i sporvogn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturhusets nisser er sat frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturhusets nisser er sat frem

Oplev nissens rejse rundt i verden i Farum Kulturhus

Furesø - 18. november 2020 kl. 14:08
Af Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

Lørdag åbnede nisselandskabet i Farum Kulturhus. Denne gang var det sidste for den afgåede leder af kulturhuset, Zanne Jahn. Hendes sidste professionelle opgave har været nisselandskabet og resten af juleudsmykningen i huset.

"Vi har været mange steder med nisserne. Når det har været jul, skal de ned i kælderen igen og hvile sommeren over. Nu er mit ønske, at der kommer andre, der vil tage vare på dem og sende dem ud og lege, når det bliver jul igen engang," sagde Zanne Jahn.

"Mange har hjulpet gennem tiden, når nisserne skulle frem. Det har både været personale og frivillige, og vi har hygget os, har vi. Tak til alle."

Nisselandskabet er bygget med inspiration fra sangen "En lille nisse rejste", så man kan følge nisssens vej fra Farum og rundt i verden i jagten på "verdens største mand". Dog kommer nissen tilbage til Farum og ser sit spejlbillede i Furesøen og indser, at man finder det største inde i sig selv.

Nisselandskabet kan man opleve i kulturhusets åbningstid, og der er også en julekonkurrence, hvor der er varm cacao på spil fra kulturhusets café, Frk. Fryd.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?