26. januar 2021
Endelig kan Caroline Lanner sætte skud i planerne med kulturhuscaféen Frk Fryd, men coronaen har ramt virksmonheden hårdt. Nu beder hun om økonomisk hjælp via crowd funding. Foto: Allan Nørregaard
Endelig kan Caroline Lanner sætte skud i planerne med kulturhuscaféen Frk Fryd, men coronaen har ramt virksmonheden hårdt. Nu beder hun om økonomisk hjælp via crowd funding. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturhuscafé kæmper for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturhuscafé kæmper for livet
Furesø - 06. august 2020 kl. 22:34
Af Mikkel Kjølby

Planerne var spændende. Alle var glade. Frk. Fryd rykkede ind i Farum Kulturhus i oktober måned 2019 med en mission om at skabe et moderne fælleshus med fællesspisning, nærvær, god mad og oplevelser. Men først skulle køkkenet bygges om, da det stod klar, så ramte coronavirussen Danmark.

- Frk. Fryd faldt udenfor støttepakkerne, så jeg måtte sig farvel til hele personalet. For at overleve satsede jeg på takeaway og var lige ved at knokle mig ihjel. Da de andre caféer og restauranter fik mulighed for at åbne op igen i juni måned, var Frk. Fryd lukket inde i kulturhuset, som var lukket på ubestemt tid, forklarer Caroline Lanner.

Nu genåbner Farum Kulturhus, og Caroline Lanner nægter at give op. Derfor beder hun offentligheden om hjælp gennem crowd funding.

- Jeg har aldrig bedt om hjælp på den måde før. Det er grænseoverskridende. Men jeg gør det, fordi jeg stadig tror på projektets værdi. Det er mere end en café. Drømmen er at skabe et moderne fælleshus, som binder mennesker sammen. Det er der brug for i dag, hvor vi bruger for meget tid foran skærmere og i vores biler. Det er spændende, hvad sådan et rum kan gøre ved et menneske, men også for en hel by, forklarer Caroline Lanner.

Målet er at indsamle 50.000 kronern inden den 1. september. Det skal sikre, at de spændende planer om fællesspisning, koncenter, søndagskage og foredrag kan komme ordentligt i gang.

Man kan støtte via linket: https://indsamling.redbixen.dk/c/frk-fryd-aps

Torsdag aften rundede indsamlingen 19.000 kr., og er således godt på vej mod målet.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?