18. september 2020
Kultbandet Roben & Knud genopstår og giver koncert ved Furesø Festival lørdag den 31. august.
Kultbandet Roben & Knud genopstår og giver koncert ved Furesø Festival lørdag den 31. august.
Foto: Fotograf Jeppe Bjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kultband genopstår ved festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultband genopstår ved festival
Furesø - 06. august 2019 kl. 10:49
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dette års Furesø Festival har begået et scoop. For et af 1990´ernes mest populære kultbands Roben & Knud genopstår til lejligheden og giver den gas i strandsandet ved Furesøbad lørdag den 31. august klokken 16.

- Det er et kultband fra 90´erne, hvor de spillede på alle de store festivals. Deres skæve tekster appellerer både til børn og til voksne med en skæv humør. Det passer perfekt til Furesø Festival fortæller festivalarrangør Jakob Seierø.

Roben & Knud slog for alvor igennem med debutalbummet Roben & Knud og singlen »Tine Pingvin« i 1998. Succesen blev ikke mindre med opfølgeren Morseper udgivet i 2001, og det hele kulminerede med en stor koncert på Roskilde Festival i 2002. Bandet stoppede i 2003.

- Roben er fra Farum, og fornylig gav de en koncert ved fritidshjemmet på Furesøgård. Derfor tog jeg kontakt til dem og heldigvis vil de gerne spille på Furesø Festival, forklarer Jakob Seierø.

Koncerten kan i øvrig nydes ganske gratis. For efter to år med entre har Furesø Festival lagt stilen om.

- Vi vil holde fest for hele Furesø og så skal prisen ikke være et problem. I år er det gratis at komme til Furesø Festival. Der kommer endda til at køre en gratis shuttlebus fra Farum og Værløse Station til Furesøbad, siger Jakob Seierø.

Arrangøreren håber, at gæsterne vil købe et støttearmbånd til 50 kroner. Armbåndet giver adgang til en række lodtrækninger og lignende. Derudover vil der blive solgt grillmenuer og naturligvis kolde fadøl.

- Vi gør scenen mindre og flytter den ind i festteltet, som til gengæld bliver gjor større. Og så vil der være en masse aktiviteter for børnene, siger Jakob Seierø.

I år vil der også være mulighed for foreningsspeeddating. Det sker i samarbejde med Mogens Brolin fra Stjernelege. Farum Bokseklub sætter en transportabel boksering op og flere andre sportsgrene vil præsentere dem selv.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?