3. juni 2020
Monica Ritterbands værk "Kadence" står i Krogvadparken, som nu forvandles til cykelpark for de mindste borgere. Foto: Mikkel Kjølby
gallery icon

Se billedserie

Monica Ritterbands værk "Kadence" står i Krogvadparken, som nu forvandles til cykelpark for de mindste borgere. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krogvadparken bliver til cykelpark for børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krogvadparken bliver til cykelpark for børnene
Furesø - 06. april 2020 kl. 07:12
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Renoveringen af Farum Hovedgade har efterhånden varet i flere år, men nærmer sig afslutningen.

Blandt de sidste tiltag er en renovering af Krogvadparken. Efter borgerdialog valgte udvalget for natur, miljø og grøn udvikling at sætte gang i udviklingen af parken.

- Der er fuld opbakning til projektet fra udvalget og nu foregår en nabohøring!. Vi har holdt åbent borgermøde i Krogvadparken med overvejende stor opbakning, siger udvalgsformand Lene Munch-Petersen (S).

Planen er at lave en lille sti rundt i parken, som udstyres med en central rende, som placeres der hvor der engang var et vandløb samt to mindre bakker, en cykelvippe og en lille bro. Til sammen skal det sikre et varieret stiforløb, som skal give de små cyklister nogle udfordringer.

Ud til Farum Hovedgade laves et lille opholdsområde, hvor cyklister på farten kan tage en kort pause, fylde drikkedunken og få luft i dækkene.

Den lille sti rundt i parken bliver med asfalt.

Renoveringen af parken forventes at udgøre 400.000 kroner. Furesø Kommune har fået støtte fra Vejdirektoratets cykelpulje på 1,7 mio. kr. til sikring af gode cykelforhold på Farum Hovedgade.

Udover en bred cykelsti gennem hele Farum Hovedgade er der etableret cykelparkering ved Akacieparken og Skulpturparken. Desuden er det planlagt at forskønne pladsen ved majtræet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?