16. december 2017
Heidi Storck.
Heidi Storck.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kovending i sidste øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kovending i sidste øjeblik
Furesø - 11. oktober 2017 kl. 11:36
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Heidi Storck meldte sit kandidatur til kommunalvalget, skete det en klar holdning om, at et valgforbund med andre partier ikke var aktuelt. Heidi Storck ville dog godt indgå et såkaldt listeforbund, men kun hvis hendes navn stod øverst på stemmesedlen.

Det har tilsyneladende ændret sig. Begge de røde valgforbund har bejlet kraftigt til den tidligere socialdemokrat. Alternativet og Enhedslisten havde indgået en aftale med Heidi Storck, og den blev endda indleveret til kommunen, men blev afvist med henvisning til, at Heidi Storck ikke ønskede valgforbund med dem. For i sidste ende valgte Heidi Storck valgforbund med Socialdemokratiet, SF og Det Radikale Venstre.

- Det korte af det lange er, at indgåelse i valgforbundet er velovervejet, og jeg vurderer, at det samlet set er en fordel for den grønne dagsorden, lyder det fra Heidi Storck.

Valgforbundet ændrer ikke ved, at Heidi Storck og Lokallisten skal have mere end 1000 stemmer for at komme ind i byrådet, ellers går stemmerne til valgforbundet og sandsynligvis til det største parti, som er identisk med det parti, som for to et halvt år siden ekskluderede Heidi Storck fra byrådsgruppen på grund af samarbejdsproblemer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk