22. oktober 2021
Niels Jørgen Brandt er blandt de nye kandidater for Det Konservaitve Folkeparti ved kommunalvalget til november. Privatfoto.
Niels Jørgen Brandt er blandt de nye kandidater for Det Konservaitve Folkeparti ved kommunalvalget til november. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative stiller med nye ansigter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative stiller med nye ansigter
Furesø - 15. april 2021 kl. 11:30
Af Mikkel Kjølby

Det Konservative Folkeparti har medvind i de nationale meningsmålinger. Den tendens mærker man også i vælgerforeningen i Furesø Kommune, hvor det er strømmet ind med nye medlemmer det sidste års tid.

- I dette valgår er det en fornøjelse at opleve at kandidaterne er strømmet til, og at de er fyldt med energi og gå-på-mod, siger partiets borgmesterkandidat Lars Carstensen, som er valgt som nummer 1 på listen, der som altid er med sideordnet opstilling. Det bliver altså de personlige stemmetal, der skal afgøre, hvilke kandidater der får plads i Furesø Byråd.

I vælgerforeningens seneste nyhedsbrev løftes sløret for kandidaterne ved kommunalvalget til november. Listen tæller udover de siddende byrådsmedlemmer Lars Carstensen, Egil Hulgaard og Susanne Mortensen, også gengangere fra valgte i 2017, Joachim Hjorting, Sven Krarup Nielsen, Yuying Chen og Henrik Haugaard Pedersen, men der er også tre helt nye navne.

Det er Niels Jørgen Brandt fra Hareskovby. Han sidder i et europæisk lederjob indenfor big-data og er engageret i klimapolitik gennem deltagelse i Mette Abildgaards klimagruppe. Anne Lise Thorsen er også fra Hareskovby. Hun kommer med 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Og så er der Henrik Christensen fra Farum. Han er medstifter af en biotek-virksomhed og er aktiv i lokaområdet i skolebestyrelsen og som fodboldtræner.

Lars Carstensen glæder sig til valgkampen.

- Vi har fået samlet en konservativ liste, som bærer præg af kandidater, som byder ind med masser af erhvervserfaring. Samtidig føler kandidaterne, at de har lyst til at give noget tilbage til den dejlige kommune de bor i. Jeg mener, at erhvervserfaring og evnen til at få ting til at ske er vigtige egenskaber. Det gør ikke spor, at kandidaterne ikke er rutinerede politikere, tværtimod er det en fordel, at de kommer ind og tilfører noget nyt. Jeg glæder mig til at føre en sjov og spændende valgkamp med hele det konservative kandidathold, lyder det fra Lars Carstensen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?