19. oktober 2021
Sofus Søndergaard Mikkelsen. Privatfoto
Sofus Søndergaard Mikkelsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune hylder talenter og kulturpersonligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune hylder talenter og kulturpersonligheder

Seks unge talenter og fem kulturelle ildsjæle indstillet

Furesø - 11. oktober 2021 kl. 07:43

Torsdag den 14. oktober klokken 17 uddeler Furesø Kommune sin talentpris og sin kulturpris. Talentprisen gives til unge talenter fra 13 til 19 år, der har markeret sig stærkt inden for kultur- eller idrætslivet, mens kulturprisen "gives til en ildsjæl, der har sat sit præg på kommunens kulturelle liv til glæde for borgere. Indstillingerne viser en fin alsidighed i alder og aktivitet," fremgår det af en pressemeddelelse fra Furesø Kommune.

De indstillede til ungeprisen er Karen Bugge Poulsen, som spiller tværfløjte, Team Enya der består af ni unge gymnaster fra Farum Gymnastikforening , pianisten Iris Bak Halvgaard, sangerinden Ida Aysel Jensen, Robert Nebel fra Værløse Badmintonklub og endelig Sofus Søndergaard Mikkelsen, der er skuespiller.

Furesø Kommune har i år slået de to prisuddelinger sammen. De indstillede til kulturprisen er Simon Wesselhof fra Furesø Ungepanel, foreningen Folkehaver i Farum, John Toelhøj fra Frivilligcenter Furesø, Charlotte Søllner Hernø fra Husmoderforeningen for Kirke Værløse og Omegn og endelig Anders Ahlefelt-Rønne som er tidligere leder af egnsteateret Undergrunden, som blev lukket sidste år af byrådet.

"Priserne uddeles ved en samlet event i Farum Kulturhus, torsdag den 14. oktober kl. 17. Her vil alle kandidaterne blive hyldet, og der vil være musik og forfriskninger. Læs mere om priser og kandidater på furesoe.dk/priserpåtrods," skriver Furesø Kommune.

jbt

Rejser du til udlandet i år?