22. september 2021
Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel kommer på besøg på Farum Bibliotek. Fotograf: Mikkel Arnfred
Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel kommer på besøg på Farum Bibliotek. Fotograf: Mikkel Arnfred
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Komiker-snak om glæden ved bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Komiker-snak om glæden ved bøger

Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel taler bøger

Furesø - 02. august 2021 kl. 14:56

Så får Farum Bibliotek besøg af komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel.

"Oplev Mette Frobenius og Thomas Wivel i et passioneret forsvar for bøger torsdag 19. august klokken 16 på Farum Bibliotek," skriver Farum Bibliotek i en pressemeddelelse.

Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel optrådte første gang med et show på den allerførste 'Lun på Ord festival' for syv år siden, og nu kommer de altså igen. De turnerer landet rundt i august og september med deres show 'Vild med ord' - et show der formidler glæden ved bøger og litteratur.

Til showet har de begge taget en stor stabel af deres yndlingsbøger med: Klassikere, digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

"Vi præsenterer os selv og taler om alle vores yndlingsbøger i en samtale, der samtidig vender ud mod publikum. Vi fortæller om personlige baggrunde for vores valg, og vi har historier og anekdoter, der knytter sig til bøgerne og de forfattere, vi omtaler. Undervejs får publikum mulighed for at deltage med input og spørgsmål. Der bliver grinet, grædt og delt læse-oplevelser. Det er informativt og underholdende - og giver forhåbentligt tip til nye bøger der skal læses," fortæller de to komikere i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Bøger er stadigt vigtige i en tid, hvor mange af vores indtryk kommer fra en skærm. På skærmen er der ikke tid til at stoppe op og tænke sig om og mærke efter. Når vi læser en bog, bestemmer vi selv tempoet, og vi laver selv billederne i vores hoved. Ligesom man med de helt store læseoplevelser nogle gange kan huske, hvor man var, da man læste bogen"

Du kan få gratis billetter til showet på furbib.dk.

Synes du, at kommunen er der for dig?