18. september 2020
Julemanden finder altid tid til Juletræfesten på Ellegården.
Julemanden finder altid tid til Juletræfesten på Ellegården.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til juletræsfest på Ellegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til juletræsfest på Ellegården
Furesø - 04. december 2019 kl. 05:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

STAVNSHOLT: Her er alle tiders tilbud til børn, børnebørn, forældre og bedsteforældre. Hos Farum Folkedansere holder vi en festlig, traditionel juletræsfest på Ellegården i Farum lørdag den 14. december kl.14.30-17.00.

Ellegården er en meget smuk, renoveret gård med en hyggelig atmosfære. I festlokalet er der unik atmosfære med fritlagte bjælker, højt til loftet og plads til et rigtigt højt og flot juletræ.

- Vi begynder med at danse om juletræet med julesange, børnesange og de gamle børnesanglege under ledelse af vores danseleder, Christian Obel. Det hele foregår til levende musik med vores fremragende spille-gruppe. Så begynder børnene at kalde på julemanden. "Ho, Ho, Ho" lyder det oppefra og juleman-den kravler ned gennem skorstenen dvs loftet og tramper ned ad trappen med en stor sæk på ryggen. Han samler børnene og danser og leger med dem. Han fortæller eventyr og uddeler godteposer, fortæller Anni Kjeldgård fra Farum Folkedansere og fortsætter:

- Vi sidder ved hyggelige borde, hvor der serveres juice eller kakaomælk samt kage, dvs de voksne vil nok hellere have kaffe eller te. Børnene tuller glade rundt og leger i salen, indtil vi igen samles om juletræet til flere børnesanglege og lette folkedanse.

Man kan tilmelde sig pr. mail til farumfolkedans@gmail.com senest den 11. december med angivelse af navn og antal børn/voksne. Det koster 75 kr. per person.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?