26. oktober 2021
Ved en mobil formidlingsudstilling på Furesø Rådhus kan man komme tættere på livet for de mænd og kvinder, der går i krig på vegne af Danmark. Pressefoto
Ved en mobil formidlingsudstilling på Furesø Rådhus kan man komme tættere på livet for de mænd og kvinder, der går i krig på vegne af Danmark. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom tæt på soldaterlivet på Furesø Rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom tæt på soldaterlivet på Furesø Rådhus
Furesø - 22. september 2021 kl. 10:08

Fra mandag 27. september til 2. oktober kan voksne og familier på Furesø Rådhus komme tættere på det liv, mænd og kvinder, der sendes ud til krig og katastrofer på vegne af Danmark, lever. Her åbner borgmester Ole Bondo udstillingen 'Gennem ild og vand' om soldaterliv.

Mød lokale veteraner

Besøgende kan teste egen fysik, komme på virtuelle træningsmissioner med VR-briller i Irak eller på øvelse med Jægerkorpset og Frømandskorpset og spille brætspillet 'Gennem Ild & Vand'.

På udstillingen kan man høre soldater fortælle om deres oplevelser. Man kan også møde lokale veteraner og høre om deres oplevelser og bevæggrunde for at lade sig udsende, og der er kortfilm.

Udstillingen giver et nuanceret billede af Danmarks internationale aktiviteter og øger derved forståelsen for og anerkendelse af de mænd og kvinder, der vælger at lade sig udsende.

Den mobile formidlingsudstilling kan ses til 2. oktober mandag til fredag kl. 8-19 og lørdag kl. 10-15.

jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?