25. februar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med på gratis gåtur med instruktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med på gratis gåtur med instruktør
Furesø - 09. oktober 2019 kl. 11:01
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I uge 41 har Bevæg dig for livet fokus på We Walk - og Værløse Gymnastik deltager.

Alle seniorer har derfor mulighed for at komme med, når foreningens mangeårige stavgangsinstruktør Kirsten, torsdag den 10. oktober, kl. 9.30 starter gåturen med udgangspunkt ved Værløsehallerne. Gåturen, der er gratis at deltage i, tilpasses de fremmødte, således at oplevelsen bliver god.

- Det er foreningens håb, at vi kan få nogle af de seniorer, vi ikke ser på vores hold i dagligdagen, til at deltage i dette arrangement, så de kan se, at de faktisk sagtens kan gå en lang tur. Tænk, hvis de kunne blive inspireret til at gå mere i hverdagen - det ville være skønt, hvis det var udkommet af arrangementet, siger formand Gitte Dahl.

Kirsten, der sørger for, at alle kan følge med, har været instruktør i Værløse Gymnastik i mange år - og hun har også tidligere været formand for foreningen. Kirsten har derfor altid haft bevægelse som en fast bestanddel af dagligdagen, herunder også gåture. Det kan være gåture for sjov, og gåture, der er lidt mere planlagte.

Arrangementet den den 10. oktober er af den planlagte slags, og Kirsten glæder sig til at byde både nye og gamle gåtursentusister velkommen.

Man skal blot huske godt fodtøj og tøj efter vejret samt lidt at drikke og en lille snack til pausen, der er indlagt på gåturen.