27. maj 2019
Formanden for menighedsrådet i Hareskov Sogn, Ane Kirstine Brandt, vil gerne have endnu flere med i arbejdet.
Formanden for menighedsrådet i Hareskov Sogn, Ane Kirstine Brandt, vil gerne have endnu flere med i arbejdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med i arbejdet med Hareskov Sogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med i arbejdet med Hareskov Sogn
Furesø - 07. september 2018 kl. 12:46
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 11. september 17.30 i Huset på Skandrups Alle holder Hareskov Sogn opstillinsgmøde for kandidater til det kommende menighedsrådsvalg. Normalt er der valg til menighedsrådene hverte fjerde år, men i Hareskov Sogn har man valgt at holde menighedsrådsvalg hvert andet år.

- Det er vores erfaring, at det er nemmere at få folk ind i arbejdet med Hareskov Sogn, når tidshorisonten ikke er så lang, forklarer menighedsrådsformand Ane Kirstine Brandt.

I Hareskov Sogn er der tradition for et såkaldt fredsvalg, hvor alle kandidater samles på en liste. Sådan tegner det også denne gang, men menighedsrådsformanden vil gerne have endnu flere med i arbejdet.

- Det fantastiske ved menighedsrådsarbejdet er, at vi har brug for så mange forskellige kompetencer. I år har vi brug for kandidater med musikalitet, vi har brug for kandidater, som vil arbejde med omsorg for syge og ældre og vi har brug for kompetencer indenfor bygningsvedligeholdelse, fortæller Ane Kirstine Brandt.

Menighedsrådet står for driften af kirkegården og kirken, men også for en række aktiviteter - flere af dem i samarbejde med Hareskovby Medborgerforening. Det er aktiviteter som Herresaloner med aktuelle temaer, det er seniorklubben og Herre Gud og sov god for børnefamilierne.

- Her inviterer vi på aftensmad i Huset, og så går vi over i kirken og synger og får en god historie. Det er en god måde at møde kirken på, forklarer Ane Kirstine Brandt, som har været formand de sidste to år.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede