17. januar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knivdræbt nytårsnat: Nu står hans mor frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivdræbt nytårsnat: Nu står hans mor frem
Furesø - 29. januar 2019 kl. 13:11
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ekstra Bladet afslører tirsdag, at den 19-årige mand som nytårsnat blev dræbt med flere knivstik i Borgergade i det indre København, er identisk med Lorenz Matras fra Farum.

arrow Læs også: Knivdrab nytårsnat: Flere mænd fra lokalområdet anholdt

Drabet kom umiddelbart efter en gruppe på otte-ti unge mænd skændtes højlydt ved en 7-Eleven i Gothersgade. Kort efter indledtes et slagsmål, som førte til et knivstik mod hjerteregionen på Lorenz Matras. Tre af hans venner blev også kørt til traumecentret med knivstik.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der intet signalement af drabsmanden. Politiet leder dog efter en sort Audi, som kørte fra drabsstedet kort efter episoden.

Ekstra Bladet har været i kontakt med den dræbtes mor, som ikke står frem med sit navn. Hun håber blot at retfærdigheden vil ske fyldest.

- Nogen ved, hvem det er, der har gjort det. De var i hvert fald fire i den gruppe, der har gjort det. De ved det, siger hun til avisen og fortsætter:

- De skal bare vide, at de har taget noget stort fra os. De har smadret vores families liv fuldstændigt, vi har mistet vores elskede Lorenz, siger hun til Ekstra Bladet.

arrow Fire mænd fængslet for drab og drabsforsøg nytårsnat
07. februar 2019 kl. 10:02 Opdateret: kl. 10:04
arrow Fem personer sigtet for knivdrab på 19-årig nytårsnat
07. februar 2019 kl. 08:33 Opdateret: kl. 08:34