16. oktober 2018
Kaj Heiberg Jensen fra Farum er ved at bygge sitet: www.vmirusland.dk op, så det står klar, når fodboldfeberen rammer det danske land til sommer. Foto: Mikkel Kjølby
Kaj Heiberg Jensen fra Farum er ved at bygge sitet: www.vmirusland.dk op, så det står klar, når fodboldfeberen rammer det danske land til sommer. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaj satser på fodboldfeber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaj satser på fodboldfeber
Furesø - 24. november 2017 kl. 11:34
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For snart to år siden fik pensionisten Kaj Heiberg Jensen den tossede ide at købe sitet www.vmirusland.dk.

I dag viser det sig at idéen slet ikke var så tosset endda. For med dansk deltagelse ved VM i Rusland til sommer satser Kaj på en god gammeldags omgang fodboldfeber i det danske sommerland.

- Fra min tid som restauratør ved jeg, at når landsholdet spiller store slutrunder, går landet i stå. Jeg er slet ikke i tvivl om, at der bliver fodboldfeber, sådan som vi husker det fra 1980´erne, siger Kaj Heiberg Jensen.

Og så er det at rettighederne til websiden www.vmirusland.dk kommer ind i billedet.

Kaj Heiberg Jensen er i gang med at bygge sitet op.

- Vi satte det i gang, da Danmark vandt i Irland, og når VM-lodtrækningen er foretaget den 1. december, vil der ske endnu mere på sitet, forklarer Kaj Heiberg Jensen, som nok ved, hvordan sådan en webside skal promoveres.

Han er tidligere restauratør. Gennem ti år drev han Damhuskroen og hentede store musiknavne til landet. Men helbredet stoppede hans erhvervskarriere.

- Jeg fik en bypassoperation og skulle sætte tempoet ned. Min søn gav mig en computer som legetøj. Jeg havde ingen anelse om hvilke knapper, jeg skulle trykke på, erindrer Kaj Heiberg Jensen.

Men han kom efter det, og opbyggede portalen: www.boogspis.dk. Sitet nåede 1 million besøgende, men så kom finanskrisen og slog annoncørerne til tælling. Siden har han lavet flere portaler. Blandt andet www.millionshop.dk og www.sendenhilsen.dk samt en brancheportal for restaurationsbranchen: www.jobshotelrestaurant.dk

- Alt det, jeg laver, er ren og skær hobby, men fodboldsitet er kæleprojektet, fastslår Kaj Heiberg Jensen, som får god hjælp af sin søn Kenneth Heiberg Jensen.

Kaj Heiberg Jensen betragter som sig selv som en helt almindelige fodboldinteresseret pensionist, men ser store kvaliteter i det nye landshold.

- For to år siden var Christian Eriksen ikke meget værd på landsholdet, men efter der kom en ny træner, blomstrede han op, fortæller han om yndlingsspilleren.

mikkel

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk