25. maj 2019
TV-værten Anne Hjernøe laver aftensmad til 25 af KNAP Designs kunder på tirsdag.
TV-værten Anne Hjernøe laver aftensmad til 25 af KNAP Designs kunder på tirsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KNAP Design serverer Annemad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KNAP Design serverer Annemad
Furesø - 19. oktober 2018 kl. 09:06
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

25 kunder var hurtigt ude og sikrede sig adgang til designeren Bente Knaps næste arrangement. På tirsdag kommer den populære TV-vært Anne Hjernøe nemlig forbi og laver aftensmad til deltagerne og giver et lille foredrag. Anne Hjernøe slog igennem med programmet Annemad, men har på det seneste slået pjalterne sammen med Anders Agger, og har besøgt forskellige steder i verden - senest i Anders & Anne i Brexitland. En forunderlig blanding af meninger, politik, samtaler og mad.

- Hun er en skøn person, som med sin runde facon er et godt match med mine kunder, siger Bente Knap, som mandag skal på indkøb, når der lander en indkøbsseddel fra Anne Hjernøe i indbakken. Arrangementet foregår hjemme i privaten ganske som der er tradition for.

- Lige siden jeg startede min virksomhed, har jeg lavet den slags arrangementer, hvor mine kunder kigger på tøj, men også får mulighed for at møde en interessant person. Denne gang kommer Anne Hjernøe, og der var hurtigt udsolgt, fortæller Bente Knap.

Designeren har en lang karriere som chef i DR bag sig, men da hendes mand en overgang blev syg, valgte hun at forfølge en gammel drøm om at blive designer. Fra 2012 til marts måned 2018 foregik det hjemme i carporten. Men så manglede Bente Knap plads og åbnede butik på Farum Hovedgade lige overfor Akacietorvet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede