19. oktober 2019
Her i Bymidten 30-32, som reelt er et lejemål, kommer der til foråret en japansk restaurant
Her i Bymidten 30-32, som reelt er et lejemål, kommer der til foråret en japansk restaurant
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julegaven til Bymidten: Japansk restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegaven til Bymidten: Japansk restaurant
Opdateret 12. december 2018 kl. 13:06
Furesø - 12. december 2018 kl. 08:55
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Centerforeningen for Værløse Bymidte kan næppe ønske sig en bedre julegave, end den som Frederiksborg Amts Avis kan løfte sløret for.

Til foråret åbner en stor japansk restaurant i på adressen Bymidten 30-32. Her har der senest været malerforretningen Unomal.

Det er Værløse Almennyttige Boligselskab, som ejer butikslokalerne ind mod Toftebo. VAB bekræfter overfor Frederiksborg Amts Avis, at der er skrevet under på lejekontrakten og indbetalt depositum.

- Den er udlejet til en sushirestaurant med andre specialiteter indenfor det japanske køkken. Lejer er nu gået i gang med at indrette lejemålet, lyder det fra Bonnie Gottlieb Nowak-Fyhr, ejendomsadministrator for erhverv i VAB.

Netop nye spisesteder har stået højt på ønskesedlen hos såvel Centerforeningen som kunderne og politikerne. For et par år siden gennemførtes en rundspørge blandt kunderne og her stod nye spisesteder allerøverst på listen.

Det ønske går nu i opfyldelse med en restaurant på 209 kvadratmeter med udeservering. Centerkonsulent Annette Schou modtager den melding med stor glæde.

- Det er superpositivt. For der er et stort ønske om flere spisesteder, og det vil skabe noget dynamik i den ende af Bymidten, siger Annette Schou og fortsætter:

- En ny restaurant er meget godt i tråd med den branche, vi gerne vil have ind, siger Annette Schou. I forvejen har Bymidten takeawayrestauranten Værløse Sushi, men det ser Annette Schou ikke som et problem.

- Vi kan godt ønske bestemte brancher, men ikke menukortet. I min optik er der plads til begge steder på Bymidten, vurderer Annette Schou.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede