20. oktober 2019
Furesø Løbeklub fylder 10 år - og det markeres med en fest.
Furesø Løbeklub fylder 10 år - og det markeres med en fest.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæum markeres med Furesø Løbefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum markeres med Furesø Løbefest
Furesø - 17. juni 2019 kl. 04:20
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af en eller anden grund har de blåklædte løbere fra Furesø Løbeklub altid et smil på læberne, når de varmer op ved Furesøbad eller tonser rundt på Furesøs veje og stier.

Klubben blev stiftet for ti år siden. For fire år siden trådte Tine til som formand. Siden er klubben vokset fra ligegodt 100 til 453 medlemmer. Det er blevet en klub med muskler, vilje og en klar retning.

- Vi vil være en klub for børn, motionister, løbere og walkere, men altid med vægten lagt på det sociale, siger Tine Baade Ringgaard.

Den strategi afspejler sig også ved klubbens jubilæum. Det bliver markeret med en byfest blandt skulpturerne i Fredtofteparken den 10. august.

- Vi har længe ønsket at skabe vores eget løb, men efter vores helt egen model med vægten lagt på hygge. Ved Furesø Løbefest kan man tage hele familien med. Der er tilbud til alle. Og bagefter kan man blive hængende og hygge sig i parken, fortæller Tine Baade Ringgaard og mere end antyder, at Furesø Løbefest bliver en tilbagevendende begivenhed.

Distancerne varierer lige fra 2 km børneløb over powerwalk til halvmaraton. Og lige så varieret bliver udbuddet af Street Food. Bageren på Farum Bytorv kommer med jubilæumskagen. Lokale firmaer som Koriander, Vores Marked, Smagspyramiden, Edamus og Bar´Kaffe kræser om smagsløgene. AB Fys står klar med massage efter løbet. Og et jazzensemble vil stå for hyggemusikken.

- Det er sådan, vi vil fejre klubbens jubilæum, siger Tine Baade Ringgaard.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede