25. juni 2021
Copenhagen Blues Brothers spiller fredag aften på Jonstrup Jazz Festival. Pressefoto.
Copenhagen Blues Brothers spiller fredag aften på Jonstrup Jazz Festival. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jonstrup Jazz Festival bliver gennemført

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonstrup Jazz Festival bliver gennemført
Furesø - 03. juni 2021 kl. 09:55
Af MIkkel Kjølby

Årets helt store begivenhed i Jonstrup er den årlige jazzfestival, som kreative ildsjæle stablede på benene for 26 år siden. I 2020 blev festivalen aflyst pga. corona-restriktionerne.

Længe har det set ud til, at det heller ikke i 2021 skulle lykkes at få holdt jubilæumsudgaven, men efter den nye genåbningsplan, kan arrangørerne bag Jonstrup Jazz Festival ånde lette op. Den 25. Jubilæumsfestival bliver en realitet. Det bliver med et stort flot musikprogram og masser af børneaktiviteter.

Fredag aften bliver sprængfyldt med energisk musik bl.a. i selskab med The Blues Brothers Souvenir Show med 13 musikere på scenen med horn, kor og blinkende lygter.

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm'n'blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion!

Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen.

Showet er med tiden blevet udbygget visuelt - og også musikalsk, så repertoiret i dag består af en del af de klassikere, som The Blues Brothers gav nyt liv, og en lang række numre fra rhythm'n'blues- og soulrepertoiret, som de lige så godt kunne have spillet.

Blues Brothers Souvenir Show er en oplevelse du aldrig vil glemme og en musikalsk oplevelse du helt sikkert ikke vil gå glip af.

- Vi satser på at afholde festivalen så tæt på det, vi er vant til, men der vil være ændringer og justeringer, så vi kan overholde alle corona-restriktioner og dermed passe godt på vores gæster. Vi kender endnu ikke de endelige regler, men vi forventer, at vi i hvert fald kan lukke op til 500 ind. Billetsalget kan derfor blive begrænset. Nærmere info om dette følger i slutningen af juni sammen med info om billetsalget, fortæller Pia Jeppesen fra Jonstrup Jazz Festival.

Jonstrup Jazzfestival finder sted på Det Gamle Seminarium i Jonstrup, Jonstrupvangvej 150, 3500 Værløse.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?