21. oktober 2019
Farum Jazzklub overtager scenen i kulturhuset lørdag den 24. februar.
Farum Jazzklub overtager scenen i kulturhuset lørdag den 24. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz gennem 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz gennem 25 år
Furesø - 14. februar 2018 kl. 13:10
Af redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 24. februar klokken 11.30 i præsenterer Farum Jazzklub, hvad den formår af kvalitet.

Helt tilbage i 1989 syntes en række af Farums borgere, at byen manglede musiktilbud til den voksne generation, som måske var blevet lidt for gammel til den mere langhårede musik.

Det mener de i en vis forstand stadig - og hvad de egentlig har at byde på af jazz i høj kvalitet i den anledning kommer de og viser frem denne vinterlørdag, den 24. februar kl. 11.30 i Farum Kulturhus Foyer.

Det sker i form af en koncert med Kristin Korb Trio i selskab med Jan Harbeck - og det er en sammensætning, der oser af begejstring og spilleglæde og giver lytterne en dejlig fornemmelse, ikke kun i ørerne men også i maven.

Spiller bas og synger
Kristin Korb spiller bas og synger, og med hende denne dag har hun nogle af de bedste medspillere, man kan støve op i Danmark: Magnus Hjorth på klaver, Snorre Kirk på trommer og altså udvidelsen Jan Harbeck på tenorsax - alt i alt en komplet kvartet med tonevalg og rytmer, som gør folk glade og afslappede.

Den amerikanske bassist og sangerinde Kristin Korb albumdebuterede tilbage i 1996 med Ray Browns trio og har siden spillet, indspillet, undervist og boet i San Diego, Washington og Los Angeles.

Derudover er det blevet til en lang række koncerter i ind og udland. I 2011 bragte kærligheden hende til Danmark, og her har hun senest har udgivet CD'en Beyond the Moon.

Farum Jazzklub vil med dette topnavn vise, hvad den formår at præsentere indenfor den fineste jazz, her hvor der er taget hul på den 25. sæson. Klubben har i dag ca. 300 medlemmer, og mange har været med i klubben hele vejen.

Det er Farum Jazz Klub i samarbejde med Farum Kulturhus, der står for dette februar-arrangement.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede