5. august 2021
Katja Ljungqvist er ny ejer af den lokale virksomhed Genpack A/S. Foto: Franz Veisig
Katja Ljungqvist er ny ejer af den lokale virksomhed Genpack A/S. Foto: Franz Veisig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iværksætter overtager Genpack A/S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iværksætter overtager Genpack A/S

Erhvervskvinden og iværksætteren Katja Ljungqvist overtager det lokale firma Genpack A/S

Furesø - 14. marts 2021 kl. 15:29

Erhverv Så er der kommet ny ejer. Erhvervskvinden og iværksætteren Katja Ljungqvist har overtaget lukkesystemvirksomheden Genpack A/S.

Firmaet Genpack A/S producerer og udvikler pose-luknings-systemer fortrinsvis til medicoindustrien; og forhandler pakke- og produkt-emballerings-maskiner til alle formål for eksempel lægemidler, fødevarer, elektronik og accessoires. Genpack A/S, grundlagt i 1949, er beliggende i Farum.

"Det er med stor glæde, at jeg overtager en så veldrevet virksomhed og ikke mindst, at den producerer vigtige produkter, der hjælper mennesker til en bedre livskvalitet," siger Katja Ljungqvist.

Hun ser frem til at udvikle Genpack til i endnu højere grad at kunne bistå kunderne med at skabe værdi med innovative produkter og løsninger, skriver firmaet selv i en pressemeddelelse.

Katja Ljungqvist har med et solidt afsæt fra Niels Brock gennem 15 år opbygget og drevet en solid virksomhed med produktion af og handel med IT-hardware til dansk erhvervsliv og det offentlige. De seneste ti år har Katja skabt og udviklet sin egen rådgivningsvirksomhed, der servicerer mindre og mellemstore virksomheder med økonomistyring, finansiel udvikling med fokus på administrativ effektivisering og digitalisering.

Den hidtidige ejer gennem de seneste 15 år Thomas Glenthøj fortsætter som medlem af Genpack A/S' bestyrelse.

Jk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?