27. september 2021
PR-foto: Lasse Lagoni
PR-foto: Lasse Lagoni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyldest til ikoniske, sorte kvinder Koncert i Galaksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldest til ikoniske, sorte kvinder Koncert i Galaksen
Furesø - 13. september 2021 kl. 09:33

koncert Den 16. september klokken 20 hyldes navne som Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Tina Turner, Diana Ross, Whitney Houston, Sade, Grace Jones, Nina Simone, Beyonce, Alicia Keys, Erykah Badu, Janelle Monaè og mange flere, skriver Galaksen i Værløse i en pressemeddelelse.

Det er sangerinden Caroline Henderson, der har samlet et hold bestående af hende selv, Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold, der under navnet 'Black Voices - A Tribute' vil hylde de store musikere.

"Vi har sammensat en koncert, hvor vi vil hylde ikoniske sorte kvinder, der har sat deres præg på musikhistorien. Vi hører deres sange. Vi forstår deres historier. Vi spejler os i deres kampe. Vi bliver begejstrede af deres iderigdom. Vi ser os selv i deres fortællinger. Vi skriver nye kapitler. Musikken giver os en stemme. Lyt til den," siger Caroline Henderson ifølge pressemeddelelsen.

"Publikum kan glæde sig til at opleve gamle og nye klassikere og ikke mindst det eklektiske lyriske univers fremført i alskens forskellige musikalske konstellationer. En aften som denne er ikke før set på dansk jord, og det vil med garanti blive en enestående oplevelse sammen med nogle af Danmarks mest særegne stemmer på tværs af genrer," står der.

Billetter igennem galaksen.dk.
jbt

Stemmer du til kommunalvalget i år?