10. april 2021
Aasted ApS og Lasse Fonnesbek Drustrup går nu videre til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017.  Foto: Aasted ApS
Aasted ApS og Lasse Fonnesbek Drustrup går nu videre til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017. Foto: Aasted ApS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyldest til det gode match

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldest til det gode match
Furesø - 28. april 2017 kl. 05:58
Af Jimmy Rømer

Farumvirksomheden Aasted ApS løb med titlen som Årets Cphbusinesspraktik 2016/2017 med et praktikophold, der gav praktikanten Lasse Fonnesbek Drustrup et stort ansvar og muligheden for at vokse med det.

87 var nominerede praktikophold, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er vi selvfølgelig rigtig stolte af og rigtig glade for, siger Piet Hoffmann Tæstensen, administrerende direktør i Aasted ApS i en pressemeddelelse.

Lasse Fonnesbek Drustrup, som er tidligere praktikant og nu ansat hos Aasted, har nomineret virksomheden til prisen. Han er begejstret for at have vundet Årets Cphbusinesspraktik og glæder sig over at kunne fremhæve sin praktikvirksomhed.

- Det er fantastisk, og det er fedt at have indflydelse på at kunne fremhæve en virksomhed, som de fleste måske ikke kender, siger Lasse Fonnesbek Drustrup, der er professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Både Aasted og Lasse Fonnesbek Drustrup var skyld i, at Aasted blev årets bedste praktikforløb.

Det fortæller Nikolaj Lubanski, der er direktør for Talent Attraction i Copenhagen Capacity, og som sad med i den jury, der kårede vinderen.

- Det er det unikke match. En modig virksomhed og en person i Lasse, der griber chancen og udlever det, siger Nikolaj Lubanski.

- Det har været en fantastisk rejse lige fra dag ét af, fra da jeg startede mit praktikophold. At komme hele vejen til finalen sammen med fire andre superdygtige kandidater - og så at vinde. Det er fedt, fortæller Lasse Fonnesbek Drustrup.

Han vandt foran de fire øvrige finalister Azets, Debitoor, Nordea Lyngby og The Roger Smith Hotel i New York.

Billedet af en praktikant, der greb chancen, kan virksomheden genkende.

- Det er ret hurtigt og let at se og mærke, om folk kan og vil. Og i det her tilfælde, der har vi kunnet mærke en lyst og en sult og evner fra dag ét af. Så vi har sådan set bare hældt på - hældt rigtig, rigtig meget på. Og derfra har Lasse faktisk toppet den ved selv at levere mere, end vi havde forventet, siger Piet Hoffmann Tæstensen.

- Aasted har været vanvittigt modige og givet Lasse rum til at prøve nogle ting af, der er langt over forventning i forhold til et normalt praktikforløb. At få lov til at fremlægge markedsplaner og strategier for ledelsen og det internationale salgsteam - det er stærkt af virksomheden, og det er godt gået. Lasse udfyldte det rum og har simpelthen grebet den chance og er vokset med den, fortæller Nikolaj Lubanski om kåringen.

Lasse Fonnesbek Drustrup og Aasted går videre til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017, hvor de møder vinderne fra alle landets erhvervsakademier. Her kåres en national vinder tirsdag den 16. maj i Operaen i København.

Vinderen bliver udvalgt af juryen, der består af:

Søren Pind, uddannelses- og forskningsminister, Venstre.

Christine Antorini, formand, Folketingets forsknings- og uddannelsesudvalg, Socialdemokratiet.

Stina Vrang Elias, direktør, Tænketanken DEA.

Kim Simonsen, forbundsformand, HK.

Anne-Mette Stender, HR-chef, Home.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?