23. oktober 2020
Ole Holleufer (LA) skal stå i spidsen for arbejdet i underudvalget for trafikfremkommelighed.
Ole Holleufer (LA) skal stå i spidsen for arbejdet i underudvalget for trafikfremkommelighed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holleufer tager endnu en tørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holleufer tager endnu en tørn
Furesø - 08. marts 2019 kl. 14:05

FURESØ: Underudvalget for trafikstøj afleverede i sidste måned en række anbefalinger, som byrådet i Furesø nu vil arbejde videre med.

Nu går det så løs med endnu et såkaldt § 17, stk. udvalg. Denne gang om trafik - fremkommelighed og trafiksikkerhed.

Liberal Alliances Ole Holleufer bliver ligesom i trafikstøjudvalget formand. I udvalget sidder desuden fire politikere: Preben Sandberg Pettersson (S), Tine Hessner (RV), Lars Carpens (V) og Lene Munch-Petersen (S). Dertil kommer repræsentanter for en række organisationer og grundejerforeninger samt interesserede borgere.

Det forventes, at det rådgivende udvalgs anbefalinger vil foreligge på fagudvalgsmødet den 5. december, og herefter igangsætter forvaltningen udarbejdelsen af en samlet trafikplan for kommunen. Der er afsat 800.000 kroner til bistand for underudvalget.

- Jeg håber, at vi kan basere det faktuelt med data, hvor meget vores veje og busser bliver brugt, og hvor meget pendling der er gennem kommunen. Det er vigtigt at få et billede af, hvordan trafikken ser ud, og hvordan den udvikler sig, siger Ole Holleufer (LA) og understreger følgende:

- Udvalget skal kun beskæftige sig med vejene indenfor Furesø Kommune og indenfor, hvad kommunen kan gøre. Vi kan ikke ændre på motorvejen.

I den kommende tid handler det om at få interesserede borgere med i arbejdet.

- Det vigtigste er at få interesserede borgere med. Jeg forudser, at der bliver mere at diskuteret i dette udvalg end i støjudvalget, hvor vi meget var på linje. Det er vigtigt, at borgernes interesser bliver repræsenteret bredt i udvalget, forklarer Ole Holleufer.

Udvalget skal især kigge på infrastrukturen i de trafikbelastede området. Det omfatter udbygningen på Laanshøj, hvor der ikke er lavet yderligere tiltag på Kirke Værløsevej trods de mange nye beboere, men også Frederiksborgvej i Farum bliver et emne.

- Vi skal kigge på overordnede rammer for, hvordan kommunen laver infrastruktur, siger Ole Holleufer.

mikkel

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?