18. april 2019
Det er fortsat tanken at nedrive de bygninger, som i sin tid husede Widex. Forvaltningen lægger op til, at det erstattes med et levende laboratorium med ældreboliger og udviklingsvirksomheder.
Det er fortsat tanken at nedrive de bygninger, som i sin tid husede Widex. Forvaltningen lægger op til, at det erstattes med et levende laboratorium med ældreboliger og udviklingsvirksomheder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er kommunens vision for Widex-grunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er kommunens vision for Widex-grunden
Furesø - 04. oktober 2018 kl. 12:43
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige siden Widex flyttede sit domicil til Lynge i 2010, har der været spekuleret over fremtiden for det store område på Ny Vestergårdsvej. Medicinalvirksomhed, gymnasium, indendørs bikepark, sundhedshus og meget mere har været oppe at vende, men nu er Furesø Kommunes forvaltning klar med en visionsplan for området. Visionsplanen skal i første omgang diskuteres i de relevante politiske udvalg.

Visionsplanen drager ønsket om et sundhedshus sammen med ønsket om seniorboliger på en snedig måde. Det hele skal finde sammenhæng som et levende laboratorium med udviklingsvirksomheder indenfor plejesektoren, som får adgang til at udvikle teknologier i de nærliggende seniorboliger.

I notatet kan man læse følgende:

- Hvis der kunne etableres et udviklingshub for velfærdsteknologier, hvor flere virksomheder samtidig kunne få glæde af hinanden i samspil med de borgere, der bor i området, vil det være med til at give et boost til erhvervsudviklingen i hele kommunen og ikke kun det lokale erhvervsområde, står der i visionsplanen.

Denne udvikling er allerede ved at tage form. Furesø Kommune ønsker nemlig at samle hjemmeplejen i den eksisterende bygning. Det er med en option på at fortsætte, når bygningen til sin tid erstattes med en ny.

Desuden er der et ønske om at knytte en uddannelsesinstitution som f.eks. SOSU eller sygeplejeuddannelsen til projektet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede