23. oktober 2019
Købmand Jimmy Storch flankeret af regionschef Bo Rønnest (tv) og salgsdirektør Mads Nysted.
Købmand Jimmy Storch flankeret af regionschef Bo Rønnest (tv) og salgsdirektør Mads Nysted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hareskovs REMA 1000 er en af landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hareskovs REMA 1000 er en af landets bedste
Furesø - 11. juni 2019 kl. 16:25
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

REMA 1000 på Gl. Hareskovvej 231 i Hareskovby er netop blevet kåret til en af Danmarks bedste butikker.

Hele 8.400 REMA 1000-ansatte fejrede i søndags 25-års jubilæet for discountkæden i Danmark. Det skete til en stor fest i Boxen i Herning, hvor ansatte fra hele landet fejrede begivenheden.

Et af aftenens helt store indslag var kåringen af den bedste butik i hver af kædens 13 regioner. En prestigefyldt pris, der vidner om høj standard, glade kunder og en inspirerende indkøbsoplevelse.

REMA 1000 har i dag 333 butikker i Danmark - og flere åbninger er på vej. Med så mange butikker er kåringen af regionens bedste butik en pris, der har stor betydning for butikken, der vinder.

En af vinderne blev REMA 1000 i Hareskovby, som blev kåret som sin regions bedste butik - og butikkens ansatte blev fejret i Boxen foran tusindvis af kolleger.

Butikkens regionschef, Bo Rønnest, fremhæver butikkens generelt meget høje standard og kundeservice som to vigtige faktorer, der har betydning for kåringen.

- Købmanden og hans team har gennem de sidste to år drevet butikken med et målrettet fokus på kundernes behov - og det er blandt andet et godt arbejdsmiljø, som skaber energi og bidrager til den gode stemning blandt både kunder og medarbejdere, siger Bo Rønnest, der også fremhæver Købmand Jimmy Storch:

– Butikken har dygtige og ansvarlige medarbejdere, som Jimmy er god til at bringe i spil. Det er enormt velfortjent, at Jimmy og butikken i Hareskovby bliver kåret som årets regionsvinder, siger Bo Rønnest.

Den 42-årige købmand, Jimmy Storch, har dog også svært ved at få armene ned efter weekendens kåring.

- Vi er meget stolte over at vinde så ærefuld en titel - og jeg vil gerne takke mine fantastiske medarbejdere, det kunne ikke være sket uden dem, siger Jimmy Storch.

grafik køb billede