9. juli 2020
Der er virkelig grøde i Hareskov IFS pigeafdeling.
Der er virkelig grøde i Hareskov IFS pigeafdeling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hareskovpiger bankede de danske mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hareskovpiger bankede de danske mestre
Furesø - 05. september 2018 kl. 11:05
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldklubben i Hareskov har de seneste år oplevet en voldsom vækst på pigesiden. Lige for tiden har klubben cirka 165 piger under 18 år. Nu begynder det at kaste sportslige resultater af sig.

HIFs U13-piger kan i hvert fald bryste sig, at have besejret de danske mestre. Det skete i tirsdagens pokalkamp på hjemmebane, hvor Hareskov, der spiller i den næstbedste sjællandske række, fik besøg af FA 2000.

Det er ikke mere end tre uger siden, at holdet fra Frederiksberg vandt DM for U13-hold, men de fik sig en overraskelse af de store i Hareskov.

Hjemmeholdet kom nemlig foran med 2-0 ved pausen. Men så pressede FA 2000 på og fik udlignet til 2-2. HIF var presset helt i bund, men i kampens sidste minut fik de en omstilling. Sarah Bastlund viste ingen nåde og bankede bolden i mål til 3-2.

Dermed er HIF klar til kvartfinalen i pokalturneringen, hvor modstanderen bliver Ringsted, der ligesom FA 2000 spiller i den bedste sjællandske række.

- Medlemstallet er støt stigende på pigesiden, og nu kan vi se, at det slår igennem sportsligt, siger formand Jim Midjord.

Han er nu lige så glad for, at klubben lige har afviklet en klubtur til Hinnerup ved Aarhus med intet mindre end 75 børn. Og så snuppede U9-pigerne i weekenden en fin titel. I forbindelse med et stævne i Frederiksværk vandt de turneringen, som meget fint havde fået navnet DM i straffespark.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?