17. januar 2021
To af denne slags pakkebokse rykker ind i Hareskovby.
To af denne slags pakkebokse rykker ind i Hareskovby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hareskovby får to nærbokse til pakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hareskovby får to nærbokse til pakker
Furesø - 03. december 2019 kl. 10:30

Nu bliver det lidt nemmere at bo i Hareskovby, ihvertfald hvis man som de fleste andre danskere køber varer på nettet. For siden OK-tankens butik lukkede for to år siden, har det ikke været muligt at hente pakker i Hareskovby, men det ændrer sig nu.

Som et af de første steder i Storkøbenhavn vil Nordic Infrastructure opsætte nærboks til pakker to steder i Hareskovby, den ene ved OK-Tanken på Tibberup Allé, den andet på REMA's P-plads på Gl. Hareskovvej. Det er udendørs anlæg, hvor man kan hente sin pakke døgnet rundt med en kode på sin mobiltelefon.

Hareskovby Medborgerforening har taget initiativet og udpeget stederne i samarbejde med Nordic Infrastructure, som er etableret af PostNord og Swipbox. Måske kommer der flere anlæg, fx tæt på Hareskovhallen, men det kræver kommunens godkendelse.

Pakkeskabene er 2 meter høje og 1 meter brede og inddelt i rum med forskellig størrelse. Det er gratis at bruge boksene, og senere bliver det også muligt at afsende pakker fra boksene.

Nærboks er et åbent netværk, der kan benyttes af alle distributører. Indtil videre vil DHL og PostNord levere til nærboksene i Hareskovby.

Nærboksen ved OK-Tanken er klar den 6. december og ved REMA 1000 den 13. december.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?