19. oktober 2021
Anders Medum Groth går ind i bestyrelsen for Spil dansk.
Anders Medum Groth går ind i bestyrelsen for Spil dansk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Groth går ind i bestyrelsen for Spil Dansk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Groth går ind i bestyrelsen for Spil Dansk
Furesø - 19. april 2021 kl. 14:46
Af Mikkel Kjølby

Anders Medum Groth er netop blevet valgt som bestyrelsesmedlem i foreningen Spil Dansk. Spil Dansk er en samlende kraft i det danske musik- og kulturliv, der hvert år i uge 44 samler hele landet i en hyldest af den danskproducerede musik.

Anders Medum Groth indgår i bestyrelsesarbejdet som Musikforlæggernes repræsentant. Musikforlæggerne er brancheforeningen for professionelle musikforlag i Danmark. Arbejdet kommer dermed til at være i god tråd, med det daglige arbejde han udfører med musik og kultur i et musikforlag.

- Jeg er stolt over at skulle bidrage til den videre udvikling af Spil Dansk, der i 2020 var Danmarks største landsdækkende kulturprojekt, målt på antallet af live-arrangementer. Det seneste år har fællessang fået en velfortjent renæssance i Danmark, og det skyldes utvivlsomt også det fokus, som Spil Dansk har haft i mange år. siger Anders Medum Groth og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at være med til videreudviklingen af Spil Dansk, og vil især se frem til et styrket samarbejde med landets kommuner for at få den danske musik helt ud til borgerne. Unge som ældre, siger han.

Rejser du til udlandet i år?