21. april 2021
John Mogensen Showband spiller live i Galaksens corona-tiltag "Mens vi venter". Pressefoto
John Mogensen Showband spiller live i Galaksens corona-tiltag "Mens vi venter". Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galaksen sender live - med fed musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galaksen sender live - med fed musik
Furesø - 07. april 2021 kl. 19:20

FURESØ: Galaksen har de seneste uger haft stor succes med, at sende live fra kulturhusets store koncertsal under overskriften "Mens vi venter..." underforstået, at her er tale om underholdning mens vi venter på genåbningen og på, igen at kunne gå ud og høre livemusik og opleve teater.

- Antallet af seere varierer men der er typisk mellem 1500-2000 der efterfølgende genser udsendelserne og vi lægger stor vægt på, både at præsentere livemusik og noget, der har et lokalt islæt. siger kulturhusleder og vært, på Galaksens livestream, Morten Mathiesen.

Senest har seerne mødt Henrik Milling, der har fortalt om Farum Kulturhus' quiz-aftener. Furesø Bibliotekerne har bidraget med anmeldelser af både bøger og plader mens museet har fortalt historier fra Furesø.

De, indtil videre, sidste livestreams fra Galaksen er planlagt til fredag den 9. april og torsdag den 15. april og her vil seerne også kunne høre hhv. Vrian Troy & Elvis on My Mind og John Mogensen Show Band live fra Galaksen. Begge orkestre er faste traditioner i Galaksens årlige programlægning, og spiller næsten altid for fulde sale. Det har corona desværre forhindret det seneste år men på fredag kan seerne altså glæde sig over, at Brian Troy & Elvis on My Mind leverer det nærmeste vi kommer på en livekoncert i disse tider, når de spiller i Galaksens sal. Og torsdag den 15. april er dte altså John Mogensen Show Band, der leverer det musikalske indspak til udsendeslen, foruden de faste musikere, pianist Anders Rose og sangerinde Pernille Pettersson, der har leveret lydtaetet til alle Galaksens livestreams.

"Mens vi venter..." sendes via Galaksens facebookside www.facebook.com/galaksen hvor også yderligere information kan findes.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?