24. april 2019
Morten Mathiesen lancerer nyt tiltag i Galaksen.
Morten Mathiesen lancerer nyt tiltag i Galaksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galaksen introducerer gratis koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galaksen introducerer gratis koncept
Furesø - 11. januar 2019 kl. 16:04
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdagstimen i Galaksen giver Furesøs borgere mulighed for, helt gratis, at opleve en række foredrag, debatoplæg mv i foråret 2019.

Hver onsdag i månederne januar til og med april, kan man for 60 kr. deltage i Galaksens Fællesspisning i Café Cassiopeia. Kulturhusleder Morten Mathiesen har i den forbindelse oplevet en stadig stigende efterspørgsel efter arrangementer, i forlængelse af den hyggelige og uformelle Fællesspisning, der typisk slutter omkr. kl. 19.00 hvor børnefamilierne tager hjem.

- Det synes jeg ikke jeg kunne sidde overhør, og tilfældet vil, at der er rig mulighed for, at tilbyde gratis events, som er berigende og hyggelige for alle, siger Morten Mathiesen, og fortsætter:

- Efter udgivelsen af vores magasin fik jeg ret hurtigt henvendelse fra endnu en foredragsholder, der tilbyder sig til en Onsdagstime i foråret, så vi kommer til at lægge endnu flere Onsdagstimer ind i kalenderen og glæder os til at se, hvordan det forløber. Det er et initiativ vi meget gerne vil fortsætte med så vi håber borgerne tager godt imod det"

I den kommende tid kan gæster glæde sig til bl.a. at opleve Daniel Laursen fortælle sin anderledes livshistorie, Musicalstjernen Pernille Petersson, Farum Big Band, opfinder og testflyver Vincent Serimet og et gratis stressforedrag. Der er gratis entré Onsdagstimen og tilmelding er ikke nødvendig - det er bare at møde op og nyde den hyggelige og uformelle atmosfære i Galaksens Café Cassiopeia.

www.galaksen.dk kan interesserede borgere finde information om kommende Onsdagstimer og øvrige aktiviteter i Galaksen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede