8. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø kigger nærmere på almene boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø kigger nærmere på almene boliger
Furesø - 27. juni 2020 kl. 12:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgere, byrådsmedlemmer og eksperter med en særlig faglig indsigt mødes nu i et nyt udvalg, der skal rådgive om at sikre en positiv udvikling i almene boligområder. Deltagerne er blandt andet valgt efter deres kendskab til udviklingen i de almene boligområder i Furesø.

Medlemmerne består af 5 byrådsmedlemmer, borgere og en række fageksperter, som frivilligt har meldt sig til udvalgsarbejdet. I løbet af efteråret skal det rådgivende udvalg samarbejde om at komme med konkrete anbefalinger til, hvordan Furesø kan udvikle stærke lokalsamfund, balanceret beboersammensætning og trygge rammer i de almene boligområder.

- Kommunen har en vigtig opgave i at udvikle de almene boligområder. Næsten en tredejdel af boligerne i Furesø er almene boliger, så vi har naturligvis et medansvar for, at de almene boligområder fortsat er attraktive og trygge steder at bo og med en varieret beboersammensætning. Med det rådgivende udvalg er det min forventning, at vi får en række anbefalinger, som vil medvirke til at gøre Furesøs almene boligområder til endnu bedre steder at leve, siger Egil Hulgaard (K), formand for Udvalget for byudvikling og bolig, som skal modtage det nye udvalgs anbefalinger.

Det rådgivende udvalgsarbejde begynder sit arbejde efter sommerferien, hvor der er planlagt fire møder i løbet af efteråret.

Du kan læse mere om det rådgivende udvalg og følge udvalgets arbejde på https://www.furesoe.dk/vaer-med/raadgivende-udvalg/

Her er det nye udviklingsudvalg for boligsociale udfordringer i Furesø:

Fra Furesø Byråd: Susanne Mortensen (K), Lene Bang (S), Tine Hessner (R), Lars Carpens (V) og borgmester Ole Bondo Christensen (S)

Desuden: Henrik Haugaard (beboer, Furesø boligselskab/Farum Midtpunkt), Christina Iversen (beboer, Furesø boligselskab/Farum Midtpunkt), Jette Aistrup (Værløse Almennyttige Boligselskab, VAB), Søren Bech (personlig og professionel indsigt i den almene boligsektor), Mohammed Hamouti (beboer Farum Midtpunkt, leder af den boligsociale helhedsplan), Birgitte Mazanti (centerleder i Center for boligsocial udvikling), Sanne Kjær (kundedirektør i boligselskabet KAB), Ellen Højgaard Jensen (direktør i Dansk Byplanlaboratorium og bestyrelsesmedlem i Samvirkende Boligselskaber, SAB), Solveig Tingey (cheføkonom i Boligselskabernes Landsforening, BL), Mette Møllerhøj (direktør i Lejerbo)

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?